Nyheter

Välj vad du vill visa

Nyhet

Planerar ni ett fysiskt års- eller ombudsmöte i höst?

Under våren har många planerade årsmöten skjutits upp till efter sommaren. I höst väntar också ombudsmöten på flera håll i vår organisation. Eftersom Folkhälsomyndighetens rekommendation om att undvika fysiska årsmöten kvarstår är det en bra idé att planera för ett digitalt möte. Här är tre frågor till Emelie Hedén Eklund, organisationsutvecklare på Fackförbundet ST.
Nyhet

Tre förtroendevalda om coronavåren

Chefer behöver prioritera, samarbetet med skyddsorganisationen måste vara tydligt och förutsättningarna för att jobba hemma behöver ses över. Det är några av sakerna som tre av Fackförbundet STs förtroendevalda tar med sig från våren.
Nyhet

Sommartider i ST Butiken

Under hela juli månad skickas inte några beställningar från ST Butiken.
Nyhet

LAS-förslaget: så kan anställningstryggheten påverkas

Om de föreslagna ändringarna i LAS går igenom kommer arbetsgivaren få mer makt på arbetsmarknaden, samtidigt som att löntagares anställningstrygghet kommer att försämras avsevärt. Fackförbundet ST anser att förslaget bör stoppas.
Nyhet

STs kongress uppskjuten

26 maj beslutade STs Kongress att ajournera kongressen till hösten. Skälet är den pågående Coronapandemin.
Nyhet

Nu fortsätter uppladdningen inför höstens avtalsförhandlingar

Nu fortsätter uppladdningen inför höstens förhandlingar om nya kollektivavtal. Så här kan du som förtroendevald vara med och påverka fortsättningen av avtalsrörelsen.
Nyhet

20 procent rabatt i ST Butiken

Möt vårvädret med utomhusprodukter från ST Butiken! Just nu har vi 20 procent rabatt på flera produkter.
Nyhet

Vill du vara med och testa vår nya app?

Fackförbundet ST håller på att ta fram en app för våra förtroendevalda och vi behöver din hjälp att testa den. Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av att testa appar för att vara med.
Nyhet

Vad händer i avtalsrörelsen?

Här är fyra frågor till Fackförbundet STs biträdande förhandlingschef Oskar Falk om hur coronapandemin påverkar årets förhandlingar om nya kollektivavtal.
Debatt

Arbetsförmedlingen får inte kapas mitt i krisen. Fackförbundet ST: Rusta i stället för det som kommer efter corona

Sverige står inför det största varslet sedan finanskrisen och med en global ekonomi i fritt fall. För att Sverige ska kunna ta sig ut ur krisen och hantera den stundande arbetslösheten behöver vi en aktiv arbetsmarknadspolitik.

Sociala medier och medlemstidningen Publikt