Nyheter

Välj vad du vill visa

Nyhet

Gisslandramat i Hällby

Britta Lejon, ordförande i Fackförbundet ST, kommenterar gisslandramat på anstalten i Hällby. Ingen ska behöva uppleva detta på sitt arbete, sägen hon bland annat.
Nyhet

Vad ska vi med kontoret till

STs medlemmar vill inte gå tillbaka till arbetslivet så som det såg ut före pandemin. I stället finns en stark vilja till förändring, visar en rapport från Fackförbundet ST.
Nyhet

Välkommen till nya Träffpunkt Arbetsmiljö

Nu finns en ny mötesplats för dig som är arbetsmiljöansvarig eller huvudskyddsombud. Träffpunkt Arbetsmiljö är en ny arena för utbyte av kunskap, idéer och erfarenheter mellan förtroendevalda och kansli.
Nyhet

Nya affischer till kontoret

Öka synligheten på arbetsplatsen med nya snygga affischer om ST.
Nyhet

Dags att skicka in handlingar

Senast 31 maj behöver förbundskansliet få in handlingar för verksamhetsåret 2020.
Nyhet

Håll utkik efter vår nya kampanj!

I dagarna lanserar vi kampanjen ”Sverige börjar här”. Vi vill att fler ska lära känna Fackförbundet ST och vad vi jobbar för.
Nyhet

ST uppmanar Belarus att respektera mänskliga rättigheter

Tillsammans med sex andra fackförbund har Fackförbundet ST skickat ett brev till ambassaden för Belarus i Sverige för att uppmana Belarus regering att respektera mänskliga, fackliga och demokratiska rättigheter.
Nyhet

Premiär för nytt sätt att gå fackliga utbildningar

Nu har vi gjort det smidigare för dig som är förtroendevald att hitta rätt bland våra utbildningar. I vår nya portal hittar du enkelt utbildningar som du har nytta av i just din roll.
Nyhet

Seminarium: Hur mår doktoranden?

Öppet digitalt seminarium om doktoranders arbetsmiljö med Matilda Ernkrans, minister för högre utbildning och forskning med flera.
Debatt

Personalbyten skadar ungdomsvården

De granskningar som nu görs av de statliga ungdomshemmen är bra och nödvändiga, men slutsatsen kan inte vara att den grundläggande idén bakom Statens institutionsstyrelses (SiS) verksamhet är felaktig eller att den slutna ungdomsvården ska övertas av Kriminalvården. I stället måste slutsatsen vara att SiS ska ges bättre förutsättningar att utföra sitt uppdrag.

Sociala medier och medlemstidningen Publikt