Vitsippor

Ellösstugan

Publicerad: 2023-01-27

|Uppdaterad: 2023-09-28

Välkommen att besöka vår stuga i Ellös, den ligger fantastiskt på egen strand! 

Stugan ligger vid samhället Ellös på nordvästra delen av Orust. Kommunikationerna är goda med närhet till bland annat Gullholmen och Fiskebäckskil.

Standarden i stugan är ganska enkel. Det saknas både elektricitet och rinnande vatten så matlagning, kylskåp och värme hanteras istället med gasol. Vatten finns att hämta och det finns mulltoa strax intill stugan. Stugan består av två rum med sex sovplatser, ett pentry samt matrum intill altanen. 

Trots det enkla boendet är stugan mycket uppskattad av våra hyresgäster. Främsta anledningen är stugans läge som är endast ett fåtal meter från Ellösfjorden med full kvällssol och egen strand som är lämpad för både bad och fiske. 

Bokning

Uthyrningssäsongen löper mellan veckorna 23 och 34. I anslutning därtill kan ni även boka veckoslut. Lediga veckor och veckoslut finner du under bokningslista.

Bokning kan göras med start den 1 april klockan 09:00 för säsongen. På grund av det stora intresset och att så många medlemmar som möjligt ska få tillgång till stugan så har vi blivit tvungna att begränsa bokningen till en vecka per hyresgäst. Om det fortfarande finns lediga veckor 1 juni så finns det möjlighet att boka till ytterligare en vecka. 

3 300 kronor för en vecka (söndag–söndag) under högsäsongen vecka 28–31.

3 100 kronor för en vecka (söndag-söndag) under lågsäsongen som är övriga veckor mellan veckorna 23 och 34.

600 kronor för två dygn (ett veckoslut är fredag–söndag eller annan period motsvarande två dygn)

För bokning och ytterligare information vänder ni er till Daniel Källström via mail daniel.kallstrom@forsakringskassan.se.

Ellös
Ellös3
Ellös4
Ellös
Ellös5
Ellös2