Snart är det dags för STs stora medlemsundersökning

Vi vill veta vad du tycker!

Nyhet
För ST är det avgörande att veta hur du som medlem ser på ditt medlemskap och vilka frågor du tycker är viktiga. Därför gör vi med jämna mellanrum en stor undersökning bland alla yrkesaktiva medlemmar. Nu är det dags igen.

Undersökningen, som görs med två till tre års mellanrum, är ett viktigt redskap för att ST ska kunna utveckla sitt arbetssätt och medlemserbjudande ytterligare. Ju fler medlemmar som svarar, desto bättre underlag får vi för att kunna göra ändringar och förbättringar. Vi är därför mycket tacksamma om du som medlem vill vara med och utveckla ST genom att fylla i enkäten.

Enkäten har redan landat i din e-postkorg

Enkäten skickades den 1 oktober till samtliga yrkesaktiva medlemmar som vi har aktuella mailadresser till. Svarstiden är tre veckor. Den 20 oktober stängs enkäten. Målet är att vi ska kunna berätta om resultaten senast i början av nästa år.

Om medlemsundersökningen

Sedan 2007 har ST samarbetat med Novus kring genomförandet av medlemsundersökninger och så även denna gång. Undersökningen innehåller bland annat frågor kring din syn på förbundet, hur vi arbetar och nöjdheten med medlemskapet. Den innehåller också frågor om hur du ser på STs förhandlingsarbete, arbetsmiljöarbete och vilka frågor du tycker att ST ska jobba med.

Hör gärna av dig om du undrar över något!

Har du några frågor eller synpunkter kring medlemsundersökningen är du välkommen att kontakta ST Direkt på 0771-444 555.