Jobba på ST

Jobba på Fackförbundet ST

Är du intresserad av att arbeta med frågor som rör arbetsliv och utveckling? Känner du för att hjälpa andra och göra skillnad? Välkommen söka en tjänst på Fackförbundet STs kansli i vilket demokrati, solidaritet, skapa trygghet i förändring är grundvärderingar. Vi är partipolitiskt obundna och förutsätter delade fackliga värderingar.

Längre ned på sidan kan du läsa om och vilka tjänster som är lediga att söka just nu.

En arbetsplats med arbetsglädje och engagemang

Som medarbetare på ST erbjuds du ett meningsfullt och utvecklande arbete. Tillsammans utvecklar vi morgondagens arbetsliv inom statliga myndigheter, affärsverk och bolag på statligt uppdrag, universitet, högskolor samt statligt finansierade stiftelser.

Vi är ungefär 110 anställda, nationellt fördelade på sju olika orter. Stockholm är vårt huvudsäte.

Våra ledord är:

Vårt agerande och arbetssätt, både som individ och grupp, internt och externt ska kännetecknas av att vi är

  • Kompetenta
  • Utvecklande
  • Öppna​

Lediga jobb just nu:
 

Enhetschef till Fackförbundet ST

Som chef för enheten för Värvning kommer du att ha det övergripande ansvaret för enhetens verksamhet och ekonomi. Rollen innebär att ha det strategiska ansvaret för att utveckla värvningen på både kort och lång sikt.

Läs mer och sök tjänsten

Utredare till Fackförbundet ST

Arbetar du idag som utredare och vill utvecklas inom ett ansvarsområde? Har du goda kunskaper inom den politiska processen och vana att följa samhällsdebatten? Fackförbundet ST söker någon som kan förstärka vårt utedarteam under ett längre föräldravikariat.

Läs mer och sök tjänsten