Värva en kollega

Värva en kollega

Har du kollegor som ännu inte är medlem i Fackförbundet ST? Våga fråga! När vi är många har vi större möjlighet att påverka på arbetsplatsen.

Välkomsterbjudande till nya medlemmar

  • För nya, yrkesverksamma medlemmar är medlemskapet kostnadsfritt i tre månader, därefter kostar det 50 kronor i månaden i tre månader. Gäller för yrkesverksamma medlemmar som inte varit medlem i förbundet de senaste 18 månaderna. 
  • För doktorander kostar ett medlemskap i ST 80 kronor i månaden. 
  • För studentmedlemmar är medlemskapet gratis under hela studietiden. Om de blir yrkesverksamma medlemmar inom fem år efter examen är första årets medlemskap rejält rabatterat, endast 100 kronor! 

Premietrappa för dig som värvar

När du som är medlem eller förtroendevald värvar yrkesverksamma medlemmar till ST kan du få en present eller tre, beroende på hur många du värvar. 

Så funkar premietrappan

När du värvat minst tre medlemmar loggar du in på ST Butiken, klickar dig fram till sidan Värva en kollega och registerar de du värvat. De nya medlemmarna måste ha ansökt om medlemskap innan du kan registera värvningen. Uppgifterna stäms av mot vårt medlemsregister. Därefter skickas premiem till din, i medlemsregistret angivna adress. Om du behöver ändra din adress gör du det på Min sida.

  • 3 medlemmar = en powerbank 
  • 5 medlemmar = ett aktivitetsarmband
  • 10 medlemmar = hörlurar 

Observera att du inte kan välja mellan produkterna, utan de skickas i ovanstående ordning, vilket innebär att du kommer få alla om du värvar tio eller fler medlemmar.  

Erica Lindh

Erica Lindh

Kommunikatör, Värvning och medlemsstöd
08-790 51 32