En rådgivare sitter vid datorn och pratar i telefon

Facklig rådgivning genom ST Direkt

Publicerad: 2022-02-01

|Uppdaterad: 2023-03-28

Fråga oss! Medlemmar i Fackförbundet ST kan vända sig till ST Direkt, vår fackliga rådgivning, när de har frågor om sina rättigheter i arbetslivet. Jobbar du inom staten eller på ett bolag? Har du frågor om medlemskapet i ST? Hör av dig till ST Direkt.

Rådgivningen och medlemsregistret stängt 29-30 mars

Onsdag och torsdag 29-30 mars är vår rådgivning och medlemsregistret stängt på grund av personaldagar. Du kan fortfarande maila ditt ärende så återkommer vi så fort vi öppnar igen.

  STs medlemmar kan vända sig till ST Direkt för att få råd och stöd. Vi svarar på medlemmarnas frågor om anställningsvillkor, lön, arbetsmiljö, rättigheter och medlemskapet i ST. Vi har oftast väldigt snabba svarstider i telefon. Vi svarar på e-post inom 24 timmar på vardagar. 

  Kontakta ST Direkt

  Telefon: 0771-555 444 (knappval 2)

  E-post: stdirekt@st.org

  Öppet vardagar 08.30 - 16.30 (öppet till 12.30 dag före helgdag)

   Hjälp oss att bli ännu bättre

   Vi arbetar ständigt med att förbättra vår service. Därför genomför vi regelbundet en kvalitetsuppföljning av samtalen genom att vi skickar ut en sms-enkät till ett urval av medlemmar som varit i kontakt med oss.

   Syftet med enkäten är att vi ska få veta om vi svarar upp till våra servicemål och vad vi ska lägga mest fokus på framöver när det gäller vår egen kompetensutveckling.