Chefsmedlem i Fackförbundet ST i kontorsmiljö

Medlemskapet för dig som är chef

Som chef på statligt upp drag arbetar du i en miljö där kraven är höga och omvärlden förändras snabbt. Då är det bra att vara medlem i ett förbund som kan din yrkesroll såväl som din verksamhet. Hos oss får du vägledning av experter som vet precis vad de talar om.

Inte chefsmedlem än?

Med vårt chefsmedlemskap får du stöd anpassat för din yrkesroll och framtida utveckling. Du som redan är medlem och fått en ny roll som chef kan ändra uppgifterna till oss via Min sida eller mejla medlem@st.org. Det går också bra att kontakta oss på tel 0771-555 444.

Bli medlem

För dig som är chef och medlem ingår:

  • Chefsrådgivning via telefon eller mejl alla vardagar mellan 8-17
  • Chefscoachning
  • Coachning i avtals- och förhandlingsfrågor
  • Juridiskt stöd inom myndighet och förvaltning
  • Inkomstförsäkring
  • Kurser och seminarier

Chefsrådgivning 

Du kan ringa eller mejla chefsrådgivningen alla vardagar mellan 8-17 för snabb återkoppling i chefsfrågor. Rådgivarna kan hjälpa dig med ledarskapsfrågor inom statliga verksamheter. Det kan handla om din arbetssituation, arbetsmiljö, lön och andra villkor, samt andra ledarskapsfrågor. 

Läs mer om chefsrådgivning

Juridiskt stöd 

Behöver du juridiskt stöd i arbetsrättsliga frågor hjälper STs förbundsjurister dig. Kontakta vår medlemsrådgivning ST Direkt för att få ditt ärende vidarebefordrat. 

Kontakta förbundsjuristen

Inkomstförsäkring

Som chefsmedlem i ST har du en inkomstförsäkring som tillsammans med a-kassan ger cirka 80 procent av din inkomst i 150 dagar vid ofrivillig arbetslöshet. 

Läs mer om inkomstförsäkringen

Kurser och seminarier

Fackförbundet ST erbjuder medlemsaktiviteter med seminarier, föreläsningar, mötesplatser. 

HItta kurser och seminarier