Kollegor som samarbetar

Så kan du berätta om nya avtalet på jobbet

Nyhet
Våra aktivitetspaket gör det enkelt för dig som förtroendevald att prata om våra vinster i höstens avtalsrörelse.

För dig inom staten eller spårtrafikområdet

Aktivitetspaketen är anpassade till dig som är förtroendevald och arbetar inom staten (till exempel på en myndighet) eller spårtrafikområdet (till exempel på SJ).

Arbetar du någon annanstans och vill ha stöd kring att prata om det nya kollektivavtalet på ditt avtalsområde? Hör av dig till din närmaste styrelse. Du kan också skicka ett mail till varva@st.org – vi hjälper gärna till!

Höstens avtalsrörelse ligger strax bakom oss. På många arbetsplatser pågår just nu intensivt arbete med att teckna nya lokala kollektivavtal – ett arbete som tar avstamp i de nya centrala avtal som blev klara under december och januari.

Håll i träffen själv eller ta hjälp av oss!

Bra kollektivavtal uppstår inte av sig själva. Det är när vi är många som kräver förbättring som vi kan göra verklig skillnad. Med våra färdiga aktivitetspaket är det enkelt för dig som förtroendevald att samla arbetskamraterna och berätta om nyheterna i våra nya kollektivavtal – avtal som inte hade varit möjliga att förhandla fram utan närmare 100 000 medlemmar som är med och står upp för schyssta villkor för alla som jobbar på statligt uppdrag.

Vill du hellre ta hjälp av två av Fackförbundet STs medarbetare? Du bokar enkelt en fika med facket-träff på den här sidan. Först till kvarn gäller!

Här hittar du aktivitetspaketen

Aktivitetspaketen finns att hämta i ST Butiken. Fikacheck ingår!