Utbildning & Evenemang

Här hittar du information om STs utbildningar. I dagsläget ser det annorlunda ut och de flesta utbildningar och evenemang under våren är inställda men en del har ersatts av webbinarier. Använd sökfunktionen för att se vad som finns.

STs utbildningar, konferenser, seminarier och evenemang för förtroendevalda och medlemmar är uppdelade i en trappa som består av fyra steg.

  • Första steget i trappan är till för dig som medlem. Här hittar du bland annat våra e-utbildningar såsom Din lön och Tillsammans i ST. Vi anordnar medlemsevenemang där du kan lära dig mer om till exempel arbetsmiljö eller karriär. 
  • Andra trappsteget är till för dig som förtroendevald. Här finns grundutbildningen för dig som är nyvald i ditt förtroendeuppdrag.
  • I tredje trappsteget hittar du våra påbyggnadsutbildningar och uppdragsutbildningar som du kan behöva i ditt uppdrag som förtroendevald. Såsom tillexempel trygghetsutbildning, villkorsavtalsutbildning, ordförandeutbildning, kassörsutbildning, valberedningsutbildning och både grundutbildning samt påbyggnadsutbildning när det gäller arbetsmiljö.
  • Fjärde trappsteget innehåller seminarier och konferenser för dig i ditt uppdrag som förtroendevald som till exempel konferenser och seminarier i arbetsmiljö.

Hitta utbildning och evenemang

Utifrån rekommendation från FHM har vi valt att ställa in alla utbildningar och evenemang under våren. När det gäller den fackliga grundutbildningen har vi gjort tillfälliga webbinarier som du hittar när du söker på "Facklig grundutbildning" och "Alla platser". Välj ingen ort då de är på distans. Mer information hittar du under respektive utbildning.

Hitta vad du är intresserad av