Utbildning & Evenemang

Här hittar du information om STs utbildningar. I dagsläget ser det annorlunda ut och de flesta utbildningar och evenemang är fram till september antingen inställda eller ersatta av webbinarier. Använd sökfunktionen för att se vad som finns.

STs utbildningar, konferenser, seminarier och evenemang för förtroendevalda och medlemmar är uppdelade i en trappa som består av fyra steg.

  • Första steget i trappan är till för dig som medlem. Här hittar du bland annat våra e-utbildningar såsom Din lön och Tillsammans i ST. Vi anordnar medlemsevenemang där du kan lära dig mer om till exempel arbetsmiljö eller karriär. 
  • Andra trappsteget är till för dig som förtroendevald. Här finns grundutbildningen för dig som är nyvald i ditt förtroendeuppdrag.
  • I tredje trappsteget hittar du våra påbyggnadsutbildningar och uppdragsutbildningar som du kan behöva i ditt uppdrag som förtroendevald. Såsom tillexempel trygghetsutbildning, villkorsavtalsutbildning, ordförandeutbildning, kassörsutbildning, valberedningsutbildning och både grundutbildning samt påbyggnadsutbildning när det gäller arbetsmiljö.
  • Fjärde trappsteget innehåller seminarier och konferenser för dig i ditt uppdrag som förtroendevald som till exempel konferenser och seminarier i arbetsmiljö.

Hitta utbildning och evenemang

Använd sökfunktionen nedan för att se vad som finns just nu. När det gäller den fackliga grundutbildningen har vi tillfälligt gjort om delar av den till inspelade webbinarier. Dessa hittar du under Utbildning & evenemang/webbinarier för förtroendevalda i menyn till höger.

Hitta vad du är intresserad av