Utbildning & Evenemang

Här hittar du utbildningar och evenemang för medlemmar och förtroendevalda.

STs utbildningar, konferenser, seminarier och evenemang för förtroendevalda och medlemmar är uppdelade i en trappa som består av fyra steg.

  • Första steget i trappan är till för dig som medlem. Här hittar du bland annat våra e-utbildningar såsom Din lön och Tillsammans i ST. Vi anordnar medlemsevenemang där du kan lära dig mer om till exempel arbetsmiljö eller karriär. 
  • Andra trappsteget är till för dig som förtroendevald. Här finns grundutbildningen för dig som är nyvald i ditt förtroendeuppdrag.
  • I tredje trappsteget hittar du våra påbyggnadsutbildningar och uppdragsutbildningar som du kan behöva i ditt uppdrag som förtroendevald. Såsom tillexempel trygghetsutbildning, villkorsavtalsutbildning, ordförandeutbildning, kassörsutbildning, valberedningsutbildning och både grundutbildning samt påbyggnadsutbildning när det gäller arbetsmiljö.
  • Fjärde trappsteget innehåller seminarier och konferenser för dig i ditt uppdrag som förtroendevald som till exempel konferenser och seminarier i arbetsmiljö.

Hitta utbildning och evenemang

Hitta vad du är intresserad av