Sektion ST inom Universitets-& Högskoleomr/Högskolan i Gävle

Välkommen till Fackförbundet ST vid Högskolan i Gävle. Vi välkomnar alla, oavsett utbildning, befattning och arbetsuppgifter eftersom vi tror på idén om att alla anställda på arbetsplatsen tjänar på att gå samman i en fackförening i stället för att dela upp sig i olika yrkesförbund. En arbetsplats - ett fackförbund.

På vår sida kan du hitta aktuella nyheter från vår sektion och från ST, kalender, protokoll från styrelsemöten, information från kulturombud och annat som rör vår arbetsmiljö och vad som händer på högskolan.

Observera !! - En del av innehållet på sidan är endast tillgängligt för inloggade ST-medlemmar,  För att kunna se allt  behöver  du logga in med Bank-ID eller lösenord.

Kontaktpersoner

Våra avtal

Kollektivavtal för avtalsområdet Universitet och högskola

Protokoll

Offentliga protokoll (MBL, Skyddskommitte, RALS m.fl.) finns på intranätet under Min anställning, eller i diariet (hos registrator).

ST (OFR):s egen anslagstavla där vi sätter upp information från ST centralt och annat intressant, återfinns på utsidan av glasgången mot hus Oden, vid nödutgången i anslutning till västra trappan ner mot plan 1.

Om Fackförbundet ST

Fackförbundet ST ingår i TCO (Tjänstemännens Centralorganisation) och är en del av OFR (Offentliganställdas Förhandlingsråd).

Vårt motto är: "En arbetsplats - en fackförening". Alla medarbetare är välkomna som medlemmar, oberoende av utbildning, befattning och arbetsuppgifter.

Nyheter

Vad ska vi ha kontoret till?

Ny sektionsstyrelse valdes vid årsmötet 2021 -

Hur blir jag medlem i ST-sektionen på HiG ?

Styrelsen

Lars Borbos

Lars Borbos

Ordförande
070-329 8559
Annette Gustafsson

Annette Gustafsson

Vice ordförande
026-648630