Sektion ST inom Arbetsförmedlingen/Sektion Stockholm Gotland

Välkommen till ST inom Arbetsförmedlingen Stockholm Gotland I dagligt tal, inom myndigheten, säger vi bara ST eller Fackförbundet ST. Hos ST är alla välkomna oavsett yrkeskategori och utbildningsbakgrund. ST är den största personalorganisationen inom marknadsområdet Stockholm. Fackförbundet ST är partipolitiskt obundet. Det hindrar oss inte att uttala och agera i olika politiska frågor som har bäring på vår verksamhet och påverkar medlemmarnas arbetssituation.

ST inom Arbetsförmedlingen Stockholm Gotland

 

Organisationen

ST inom Arbetsförmedlingen Stockholm Gotland har fackliga företrädare ocheller klubbar på samtliga arbetsplatser från Södertälje i söder till Norrtälje i norr samt Gotland. Genom att majoriteten inom vårt marknadsområde är medlemmar i ST, så ger det oss styrka att framgångsrikt driva våra frågor.

 

Att bli medlem

Välkommen att bli medlem i ST!

Vi organiserar alla oavsett bakgrund, utbildning och befattning. Vi är därmed arbetsplatsfacket för alla. Kontakta sektionsstyrelsen ledamöter för mer information om vår verksamhet. Medlemsansökan finner du på hemsidan www.st.org . Där kan du få mer information om de förmåner och försäkringar som är kopplat till medlemskapet.

Som ny medlem hos ST inom Arbetsförmedlingen Stockhom Gotland får du de tre första medlemsmånaderna gratis. För de efterföljande sex månaderna betalar du endast 50 kronor per månad.

Välkomsterbjudandet gäller endast nya yrkesverksamma medlemmar, som ej varit medlemmar i ST de senaste 18 månaderna. Från och med den tionde månaden av ditt medlemskap betalar du ordinarie förbundsavgift som baseras på din månadsinkomst före skatt.

 

Premie

Blir du medlem i ST inom Arbetsförmedlingen Stockholm Gotland får du också en premie i form av ett presentkort på 300 kronor ("superpresentkortet" som gäller i ett 40-tal butiker). Alternativt kan du välja att skänka 300 kronor till STs Solidarietsfond. Kontakta lokalt fackligt ombud på arbetsplatsen för att få blanketten.

 

 

Styrelsen

Stefan Johansson

Stefan Johansson

Ordförande
010-4865083
Lena Adnell

Lena Adnell

Vice ordförande
010-4866150