Gomonday

Samtal med jobbexpert om lågkonjunktur

Ta hjälp av en jobbexpert om du vill lindra oron och få goda råd så du kan fortsätta utvecklas trots rådande lågkonjunktur. Du får ett bollplank angående ditt jobbliv, ditt jobbsökande eller din professionella utveckling. 

Samtalet ingår i ditt medlemskap och du bokar snabbt och enkelt online. Förmånen erbjuds i samarbete med vår partner Go Monday. 

Boka samtal med en jobbexpert

Beställ en kod som du använder som betalning vid bokningen. 

  1. Du bokar ett samtal snabbt och enkelt. Välj en tid som passar dig och beskriv kort vad du behöver hjälp med. Det är du som bestämmer vad samtalet ska handla om.
  2. Jobbexperten ringer upp dig på utsatt tid för att hjälpa dig vidare. Ett samtal pågår i ca 20 minuter. Sitt gärna avskilt och ha gärna papper och penna för att anteckna.
  3. Efter samtalet får du en utvärdering där du kan berätta vad du tyckte. Om du vill, kan du också ställa följdfrågor till våra jobbexperter via e-post.

Boka här

Vad gör en jobbexpert?

En jobbexpert ger råd, svarar på frågor och kan utmana dig att tänka i nya banor och prova nya angreppssätt vad gäller din nuvarande jobbsituation. Jobbexperten kan ge ett utifrånperspektiv på en situation, utmaning eller ett problem som du står inför. Det är du som bestämmer vad samtalet ska handla om. 

Nyhet

4 vanliga missar som sänker ditt CV

Ett bra CV är A och O när du ska söka jobb. Ändå slarvar många och gör onödiga misstag. Här är några vanliga missar som är lika enkla att göra som att undvika.
Nyhet

4 vanliga karriärtyper – vilken är du?

Begreppet “karriär” förknippas ofta med att man klättrar i hierarkin på ett företag, organisation eller i en bransch. Faktum är att det här bara är ett sätt att vilja utvecklas karriärmässigt, och det är inte ens det vanligaste sättet i Sverige.