ST på Turne

ST på väg

Nu har vår stora turné startat! Fram till den 4 december är vi ute på vägarna för att besöka 48 städer där vi kommer att träffa nya och gamla medlemmar. Vi kommer att berätta vad facket gör och varför man ska vara med i ST.

Hösten 2019 storsatsar vi för att synas mer, bli fler och för att vi ska gå starka in i avtalsrörelsen 2020. Vi vill vara en ännu skarpare och tydligare röst för alla som arbetar på uppdrag av staten med ansvar för samhälle och infrastruktur. ST kan det statliga uppdraget och är nära medlemmarna. Vi vill att alla som jobbar på uppdrag av staten ska få de absolut bästa förutsättningarna för att må bra på jobbet. Om vi mår bra mår Sverige bra.

Var med på resan! Tillsammans når vi nya mål.

 

Vill du vara med?

Vill du som förtroendevald vara med och engagera dig? Anmäl ditt intresse här!

Till intresseanmälan

Boka ett arbetsplatsbesök

Här kan du skicka in ett önskemål om arbetsplatsbesök för den dagen vi är på din ort. Minst en lokal förtroendevald behöver vara med i planeringen och genomförande.

Boka ett besök

När besöker vi din stad?

Ta en titt på vår karta där du kan se var vi är just nu och när vi kommer till din stad.

Till kartan

Kampanjstöd för förtroendevalda

Vi har tagit fram massor med stöd till dig som är förtroendevald för att göra det enklare och roligare att värva nya medlemmar. Stora rabatter i ST-butiken, fler aktivitetspaket och affischer du kan skriva ut direkt och sätta upp på din arbetsplats.

Till kampanjstödet