Ta nya kliv på karriärstegen nästa år

Funderar du på vad som ska bli ditt nästa steg i karriären 2016? Då behöver du även fundera över din kompetens, dina drivkrafter och vilka jobb som är intressanta för just dig. Du behöver också ha koll på sökvägar till tjänsterna du tänkt dig. Kort sagt; Du behöver en plan för ditt nästa kliv på karriärstegen.

Handfasta tips för dig som söker nytt jobb

ST erbjuder dig som är medlem att köpa boken "Vägen till ditt nya arbete" till ett mycket rabatterat pris. Boken är en konkret och användbar handbok för dig som söker jobb. Här hittar du handfasta tips, övningar och manualer när du funderar på eller letar nytt arbete.

Fram till 15 december får du som medlem köpa boken för 150 kr inklusive frakt. Vi har 100 böcker till detta pris och först till kvarn gäller.

En användbar bok för nya karriärkliv

Författare är Johan Åkesson och Jörgen Kihlgren, båda jobbcoacher med många års erfarenhet av att coacha människor till nya karriärkliv och inriktningar. De skriver om vikten av ditt nätverk och hur du använder det på rätt sätt genom att arbeta metodiskt för att nå resultat. De uppmanar läsaren också till att se mer än egna resultat och vikten av att kunna hitta och definiera sina drivkrafter.

 "En användbar bok" som gräver betydligt djupare än andra böcker i genren recenserar Kristina Adolfsson, i Arbetsförmedlingens tidning, På Jobbet. Hon uppmärksammar också det extramaterial och manus, de frågor, övningar och exempel som författarna delar med sig av, som är just användbara i din väg till ett nytt arbete.