Intervjuträning muntlig

Muntlig intervjuträning

En stor del av det intryck du ger handlar om hur du förmedlar information och inte bara vad du säger. Därför kan det vara bra att öva “live” på telefon inför anställningsintervjun. Tjänsten erbjuds i samarbete med vår partner Go Monday!

I en muntlig intervjuträning får du hjälp att öva på vad du ska svara på vanliga intervjufrågor, men framförallt hur du svarar för att ge ett så gott intryck som möjligt.

Så här går det till

 1. Beställ en kod som du använder som betalning vid bokningen. Koden gör att du får tjänsten gratis.
 2. Du bokar en intervjuträning snabbt och enkelt. Välj en tid som passar dig och beskriv kort vilken tjänst du sökt och vilka utmaningar du ser. Det är du som bestämmer vad samtalet ska handla om.
 3. Jobbexperten ringer upp dig för att prata om dina utmaningar och för att i rollen som rekryterare ställa frågor och ge dig feedback på dina svar.
 4. Efter samtalet får du en utvärdering där du kan berätta vad du tyckte. Om du vill, kan du också ställa följdfrågor till våra jobbexperter via e-post.

  Jobbexperten hjälper dig att ta kontroll över intervjusituationen så att du kan känna dig säker på att det du vill förmedla når fram. 

  Boka enkelt hos Go Monday!

  Våra karriärtjänster sköts av vår samarbetspartner Go Monday. Att boka är enkelt och ingår kostnadsfritt i ditt medlemskap. Gäller en bokning per år. 

  • Ärliga och raka råd
  • Ofta lediga tider nästa dag
  • Personlig hjälp
  • Oberoende experthjälp
  • Samtalet tar endast 40 minuter
  • Du bestämmer vad du vill ha hjälp med
  • Ett samtal räcker ofta för att komma vidare

  Beställ kod 

  Nyhet

  4 vanliga missar som sänker ditt CV

  Ett bra CV är A och O när du ska söka jobb. Ändå slarvar många och gör onödiga misstag. Här är några vanliga missar som är lika enkla att göra som att undvika.