linkedin

Väck intresse på LinkedIn

LinkedIn har idag samma plats i jobbsökandet som visitkort och CV hade tidigare. Det är ett utmärkt verktyg för att presentera sig för intressanta arbetsgivare och skapa kontakter. 

Som medlem får du en kostnadsfri professionell bedömning av din LinkedIn-profil. Du får tips på hur du kan göra din profil bättre och öka chanserna till jobb och nätverkande. Granskningen görs online av våra jobbexperter som svarar dig inom 24 timmar. 

Granska din LinkedIn-profil

Du får både en kvantitativ bedömning med ett poängbaserat omdöme och en kvalitativ del med personliga råd. Fokus ligger på att optimera din profil så att den speglar din person och kompetens. Allt för att öka dina chanser att bli kontaktad eller göra ett gott intryck under en anställningsprocess. 

Beställ LinkedIn-granskning

Kom igång med LinkedIn

Som medlem kan du kostnadsfritt ta del av ett fyrstegsprogram som hjälper dig att komma igång. På några dagar går du från att vara nybörjare till en van LinkedIn-användare. Vi beskriver hur du kommer igång, hur du jobbar vidare med din profil och hur du utvecklar ditt kontaktnät. 

Programmets fyra delar skickas till dig per mejl. Varje del innehåller viktiga saker att tänka på och några uppgifter som hjälper dig framåt. 

De fyra delarna i programmet

  1. Kom igång med LinkedIn
  2. Bygg en stark profil för att skapa intresse
  3. Så använder du ditt kontaktnät för att nå ut
  4. Håll dig levande på LinkedIn

Kom igång med LinkedIn

Våra karriärtjänster sköts av vår samarbetspartner Go Monday. 

Nyhet

Här är Sveriges bästa tågresor enligt STs medlemmar

I vårt förra medlemsbrev arrangerade vi en tävling där vi efterlyste era bästa tågsemestrar i Sverige. Tack för alla roliga tips! Här är de vinnande bidragen som du kanske kan använda som inspiration inför sommarsemestern.
Nyhet

4 vanliga missar som sänker ditt CV

Ett bra CV är A och O när du ska söka jobb. Ändå slarvar många och gör onödiga misstag. Här är några vanliga missar som är lika enkla att göra som att undvika.
Nyhet

4 vanliga karriärtyper – vilken är du?

Begreppet “karriär” förknippas ofta med att man klättrar i hierarkin på ett företag, organisation eller i en bransch. Faktum är att det här bara är ett sätt att vilja utvecklas karriärmässigt, och det är inte ens det vanligaste sättet i Sverige.