Två personer samtalar

Kort rådgivande karriärsamtal

Ta hjälp av våra karriärexperter när du behöver ett bollplank angående din karriär, ditt jobbsökande eller din professionella utveckling. Samtalet tar endast 20 minuter och är perfekt för dig som vill få klarhet i dina karriärmöjligheter.

En karriärexpert ger råd, svarar på frågor och kan utmana dig att tänka i nya banor och prova nya angreppssätt vad gäller jobbsök och karriärutveckling. Karriärexperten kan ge ett utifrånperspektiv på en situation, utmaning eller ett problem som du står inför. Du väljer själv vad samtalet ska handla om. 

Karriärsamtal ingår i ditt medlemskap och du bokar snabbt och enkelt online. 

Våra karriärexperter ger dig svar på frågor som:

  • Jag vet vart jag vill, men hur ska jag ta mig dit? 
  • Hur vet jag om jobbet jag blivit erbjuden är rätt för mig? 
  • Jag vill bort från mitt nuvarande jobb, var ska jag börja? 
  • Jag vet inte vilken inriktning jag ska välja på studierna, hur ska jag tänka? 
  • Jag har varit borta från arbetsmarknaden i tre år, hur tar jag upp det i mitt CV? 
  • Hur formulerar jag mina styrkor i brevet? 

Boka enkelt hos Go Monday!

Våra karriärtjänster sköts av vår samarbetspartner Go Monday. Att boka ett samtal är enkelt och ingår kostnadsfritt i ditt medlemskap. Obs! Gäller en bokning per år. Läs mer om erbjudandet och vad du kan få hjälp med på deras egen sida för ST-medlemmar.

BOKA KARRIÄRSAMTAL

Nyhet

Här är Sveriges bästa tågresor enligt STs medlemmar

I vårt förra medlemsbrev arrangerade vi en tävling där vi efterlyste era bästa tågsemestrar i Sverige. Tack för alla roliga tips! Här är de vinnande bidragen som du kanske kan använda som inspiration inför sommarsemestern.
Nyhet

4 vanliga missar som sänker ditt CV

Ett bra CV är A och O när du ska söka jobb. Ändå slarvar många och gör onödiga misstag. Här är några vanliga missar som är lika enkla att göra som att undvika.