Värvningsmaterial

Här hittar du material och stöd för medlemsvärvning. Kontakta gärna din avdelningsombudsman om du vill ha hjälp med att planera aktivitet och hur ni ska göra!

ST-tipset

Har du en svårövertalad kollega? Vi hjälper till med värvningen! Tipsa oss om din kollega så ringer vi upp och berättar om medlemskapet. ST-tipset är lätt att använda.

Du kan både sms:a och mejla in dina tips. Skicka ditt eget namn och personnummer samt din kollegas namn och telefonnummer till 71370 eller tipset@st.org. Du kan även fylla i tips-formuläret här.

Trycksaker och profilprodukter

I webbshopen hittar du STs digitaliserade och bläddringsbara broschyrer samt STs tryckta material. Här finns även STs logotyp för nedladdning.

För att beställa produkter eller ladda ner en pdf, gör så här:

Börja med att registrera dig. Det är enkelt att skapa ett konto. Längst upp i högra hörnet på webbplatsen finns en länk som heter "skapa ett konto". Klicka in på denna och fyll i dina uppgifter.

Här finns 4 olika kundtyper, välj den som är rätt för dig.

Kundkategori

  1. Förtroendevalda – Denna väljer du om du är förtroendevald inom ST.
  2. Medlem – Denna väljer du om du är medlem i ST
  3. Anställd – Denna väljer du om du är anställd inom ST
  4. Övrig – Välj denna om ingen av ovan kundkategori stämmer för dig

Betalning

Webbshopen har flera olika betalalternativ. Du kan välja mellan kreditkort, internetbank eller faktura. Alla betalningar hanteras via Payer´s betallösning så det är av största vikt att du anger korrekt fakturaadress. Som beställare har du ett ansvar för uppkommen faktura när du väljer betalning mot faktura. 

Nedladdningsbart material

Powerpoint-stöd - introduktion till ST

ST har tagit fram en powerpoint-serie som är tänkt att användas som bas när du som är förtroendevald deltar i introduktionsutbildningar för nyanställda och informerar om ST.

Vi har tagit fram en introduktion till ST och en argumentguide till varför ska våra blivande medlemmar välja Fackförbundet ST över ett annat förbund. Du hittar dem båda här nedan. 

Välkomstmejl till nyanställda

Vi har tagit fram en mejlmall att skicka till den som har nyanställts på arbetsplatsen. Mallen är gjord i Word och du kan anpassa den med uppgifter för din avdelning, sektion eller klubb. Du kan enkelt klistra in texten i ett mejl eller skapa en mall för den i din egen mejlklient. Du hittar den här nedan.