Skapa bokmärken i mobilen - iPhone

Så här skapar du bokmärken på en iPhone-telefon
 1. Använd din webbläsare på telefonen för att gå in på st.org.
 2. Surfa fram till den webbsidan du vill skapa ett bokmärke för (exempelvis medlemsformuläret eller er avdelningssida). Längst ner i mitten ser du en ikon som ser ut som en rektangel med en uppåtpekande pil i. Klicka på den.
 3. Du kommer få upp en ny ruta. Klicka på ikonen som ser ut som en ruta med ett plustecken i, "Lägg till på hemskärmen".
 4. Döp om sidan till något passande så du lätt förstår vart bokmärket leder. Exempelvis Medlemsformuläret om det är den sidan du vill göra ett bokmärke till. 
  Bild på flera mobilskärmar
 5. Bokmärket kommer hamna som en ikon på din telefons skrivbord. Det kommer se ut som en app och du kan flytta det hur du vill. Upprepa detta och skapa bokmärken för alla sidor på st.org som du besöker ofta och vill ha snabb tillgång till. 
 6. Du kan sedan välja att skapa en mapp med alla dina ST-bokmärken. Det gör du genom att hålla fingret nere på ett av bokmärkena tills det börjar skaka. Dra sedan bokmärket över ett annat bokmärke. Då skapas en mapp. Släpp bokmärket. Dra dit alla bokmärken du vill ha i mappen.
 7. Döp om mappen så att du känner igen den. Exempelvis till ST eller Facket ST.
  Bild på flera mobilskärmar