Utbildningar för dig som är förtroendevald

Med STs utbildningar får du lära dig allt du behöver veta för att klara av, eller fördjupa dig i ditt uppdrag. Du får möjlighet att träffa andra förtroendevalda och dela erfarenheter från många olika arbetsplatser.

Hitta utbildningar

Utifrån Folkhälsomyndighetens rekommendationer har vi valt att ställa in alla utbildningar och evenemang under våren. När det gäller den fackliga grundutbildningen har vi gjort tillfälliga webbinarier som du hittar när du söker på "Facklig grundutbildning" och "Alla platser". Välj ingen ort då de är på distans. Mer information hittar du under respektive utbildning.

Hitta vad du är intresserad av

Skyddsombudsutbildning - webbinarium

En utbildning som ska ge dig mer kunskap om hur du som skyddsombud kan arbeta med arbetsmiljöfrågor på arbetsplatsen.

Plats & startdatum

Distans 2020-11-25 till 2020-11-26

Teckna lokala kollektivavtal - webbinarium

Att teckna lokala kollektivavtal är en viktig facklig uppgift när det gäller medlemmarnas anställningsvillkor mm. I den här utbildningen går vi igenom grunderna i hur man gör för att teckna bra lokala kollektivavtal. 

Plats & startdatum

Distans 2020-12-08

Att påverka på arbetsplatsen - webbinarium

Att tillsammans med medlemmarna påverka verksamheten på arbetsplatsen är en av de viktigaste uppgifter du har som förtroendevald. Det kan handla om alltifrån verksamhetsförändringar till enskilda medlemmar som du kan behöva företräda.

Plats & startdatum

Distans 2020-12-09

Webbinarium

Plats & startdatum

Distans 2020-12-10