Förbered dig inför anställningsintervjun

Träna inför anställningsintervjun

Har du blivit kallad till anställningsintervju? Grattis! Då är det dags att slipa på intervjutekniken.

När du har kommit till intervju för ett jobb, har normalt 97% av alla som sökt redan uteslutits. Intervjun är ditt tillfälle att bekräfta och förstärka bilden du lämnat i din ansökan.

Förutom att förstå dina meriter ännu bättre, vill den som träffar dig också få en mer personlig bild. Intervjuarna kan bland annat vilja veta detta.

  • Hur är du att jobba med?
  • Skulle du passa in i arbetsgruppen?
  • Fungerar du bra på möten med andra avdelningar?
  • Skulle du kunna representera organisationen gentemot andra aktörer? 

Dina förberedelser kan vara direkt avgörande för om du får jobbet eller inte. Det gäller att du på kort tid ger ett bra intryck, ställer frågor och själv gör en bedömning om du vill ha jobbet. 

Kostnadsfri intervjuförberedelse och träning

På vår intervjuträning får du öva på de vanligast förekommande intervjufrågorna, både skriftligen och muntligen. Du väljer själv om du vill genomföra båda delarna eller bara en av dem. 

  • I den skriftliga delen får du i lugn och ro besvara ett antal vanligt förekommande intervjufrågor. Du får sedan skriftlig feedback på dina svar inom 24 timmar. 
  • I den muntliga delen övar du inför intervjun tillsammans med en professionell karriäragent som håller en träningsintervju med dig i cirka 30 minuter på telefon. 

Boka enkelt hos Go Monday!

Våra karriärtjänster sköts av vår samarbetspartner Go Monday. Att boka intervjuträning är enkelt och ingår kostnadsfritt i ditt medlemskap. Läs mer om erbjudandet och vad du kan få hjälp med på deras egen sida för ST-medlemmar.

BOKA INTERVJUTRÄNING