Föräldrar leker med bebis på golvet

Försäkringar för dig och din familj

Att drabbas av en olycka eller sjukdom kan vara jobbigt på flera sätt – inte bara fysiskt och psykiskt utan även för ekonomin. Därför erbjuder vi dig förmånliga försäkringar i samarbete med Trygg‑Hansa.

Med STs gruppförsäkringar kan du ge dig själv och din familj ett bra skydd vid olyckor, sjukdom och dödsfall. Det är ett enkelt sätt att komplettera de ersättningar du kan få från samhället, till exempel Försäkringskassan.

Ett helt paket av trygghet

Du kan teckna gruppförsäkringarna för både dig själv och din partner. Du väljer själv vilka du ska teckna, beroende på hur stor ekonomisk trygghet du vill ha. Det finns också en särskild gruppförsäkring för barnen i familjen.

  • Olycksfallsförsäkring – gäller under både arbetstid och fritid. Unikt för ST-medlemmar är ett extra stöd vid kriser och rehabilitering.
  • Händelseförsäkring – ersättning direkt vid vissa diagnoser, till exempel hjärtinfarkt, stroke och vissa typer av cancer.
  • Livförsäkring – ekonomiskt stöd till familjen om det värsta skulle hända.
  • Sjukförsäkring – månadsersättning vid en långvarig sjukskrivning.
  • Sjukkapitalförsäkring – större engångssumma vid en långvarig sjukskrivning.
  • Barnförsäkring – samma pris oavsett antal barn. Dessutom ingår Familjehjälpen, Trygg-Hansas unika service för familjer som behöver vägledning om samhällets stöd.

Läs mer hos Trygg-Hansa

Ingen premie i tuffa tider

En förmån för dig som ST-medlem är att du slipper betala premien för gruppförsäkringarna om du blir arbetslös i mer än sex månader.

Teckna fler försäkringar och få rabatt

Om du samlar flera försäkringar hos Trygg-Hansa kan du kan få upp till 30 % procent rabatt. Hur mycket rabatt du får beror på vilka andra försäkringar du har. Unikt för ST‑medlemmar är att även flera av gruppförsäkringarna räknas med i samlingsrabatten.

Osäker på vilka försäkringar du behöver?

Trygg‑Hansa har en särskild kundservice för medlemmar i ST. Ring 0771‑111 658 så får du råd om vilket försäkringsskydd du och din familj kan behöva.