Föreläsning

Föreläsningar för dig som student

Här hittar du listan över alla föreläsningar som Fackförbundet ST anordnar för dig som är studentmedlem.

Digital föreläsning om att skriva CV och personligt brev

En ansökan idag handlar om så mycket mer än att rada upp sina meriter och visa att du är intresserad av jobbet. Det handlar om att framföra dina personliga egenskaper, din potential och visa dina drivkrafter. Du kommer inte få ett jobb tack vare det du har gjort - utan för vad du kan göra! 

Erik Fors-Andrée, jobbexpert och vd på Go Monday, kommer i denna föreläsning lära dig hur du lyckas med just detta. Det kommer även att hållas en frågestund efter föreläsningen där alla är välkomna att ställa frågor. 

Var? Föreläsningen sker digitalt via Teams: Klicka här för att delta i mötet. Om du stöter på problem med att ansluta kontakta marcia.munoz@st.org  

När? Onsdag den 25:e november kl 16-17:30

Alla våra karriärtjänster sköts av vår samarbetspartner Go Monday. Genom dem kan du få hjälp att utvecklas i jobblivet. Du kan bland annat få feedback på din jobbansökan, LinkedIn-profil samt få rådgivning av en jobbexpert och intervjuträning. Helt kostnadsfritt för dig som är medlem i Fackförbundet ST!

Läs mer på st.org/karriar

Digital föreläsning med STs a-kassa

Lönar det sig verkligen att vara med i a-kassan om jag extrajobbar? Vilket skydd finns om jag inte får jobb direkt efter examen? Om du vill få svar på dessa frågor så ska du absolut vara med på vår digitala föreläsning med en expert från STs A-kassa!

Var: Föreläsningen hålls digitalt via Zoom och du deltar genom att klicka på den här länken.

När: Torsdag den 26:e november kl. 18:00-18:30.