Karin Adelsköld

Vinn signerad bok av Karin Adelsköld

Karin Adelsköld har själv drabbats av utmattning och hade stor nytta av humor i sin återhämtning. Nu vill vi veta dina bästa tips för att ha kul tillsammans med kollegorna på jobbet.

I höst är Karin Adelsköld ute på turné med ”Behöver vi verkligen ha kul på jobbet?” där ST medlemmar runt om i landet har chansen att se föreläsningen gratis.

Nu är det kul igen – från utmattning till arbetsglädje

Karin Adelsköld är hyllad komiker, författare och journalist som kom tillbaka från utbrändheten genom att lära sig att skratta åt eländet. Nu humorcoachar hon företag och myndigheter och vill lära oss att ha mer kul på jobbet.

Karin är aktuell med boken ”Nu är det kul igen – från utmattning till arbetsglädje”, en självutlämnande guide för att må bättre genom mer humor på fritiden och på jobbet. Nu har du chansen att vinna ditt egna signerade exemplar.

Så gör du för att tävla

Det enda du behöver göra är att ge oss ditt bästa "ha kul på jobbet-tips". Det vill säga hur gör du och dina kollegor för att piffa upp tillvaron på jobbet.

Fyll i ditt svar i fomuläret nedan tillsammans med namn och e-post. De tio bästa förslagen får ett signerat exemplar av Karin Adelskölds bok.

Observera att du måste vara medlem för att delta. De vinnande bidragen kan komma att publiceras anonymt. Vi vill ha ditt svar senast 22 november.