Kampanjstöd för förtroendevalda

Under hösten pågick STs största satsning någonsin. Tillsammans ska vi växa så att vi kan gå ännu starkare in i avtalsrörelsen 2020. Ett inslag var STs turné hösten 2019 till 48 olika städer. Till turnén tog vi fram material för att kunna engagera dig och din arbetsplats. Visserligen är turnérandet över för den här gången, men materialet är, i allra högsta grad, användbart.

Satsningen pågick under hela hösten 2019 och leder in i avtalsrörelsen 2020. Det skedde en rad aktiviteter och många arbetsplatser var med och deltog på flera olika sätt.

Stöd i ditt uppdrag

Fler aktivitetspaket

STs aktivitetspaket innehåller allt du behöver för att genomföra en aktivitet på din arbetsplats. Nu finns ett nytt aktivitetspaket för att hälsa nyanställda välkomna med give-aways, information om STs avtal, en guide till dig som är förtroendevald och mycket mer.

Beställ ett aktivitetspaket

Synlighetskampanj

Vi arbetar så klart också för att öka kännedomen om ST. Synlighetskampanj kommer rullade på under hela hösten. Exempel på innehåll i kampanjen kan du bland annat se i filmen STs Facebooksida och på en kampanjsida för blivande medlemmar. 

Till kampanjsidan

Ladda ner affischer

Här nedan kan du ladda ner en affisch att sätta upp på arbetsplatsen. Mer material finns i STs Mallverktyg som du når via Min sida