Kampanjstöd för förtroendevalda

Just nu pågår STs största satsning någonsin. Tillsammans ska vi växa så att vi kan gå ännu starkare in i avtalsrörelsen 2020. Det gör vi genom en kampanj som bland annat innefattar en turné till 48 olika städer. Här hittar du allt du behöver för att kunna engagera dig och din arbetsplats.

Satsningen pågår under hela hösten 2019 och leder in i avtalsrörelsen 2020. Det kommer ske en rad aktiviteter och din arbetsplats kan vara med och delta på flera olika sätt.

Vi vill besöka din arbetsplats!

Vill du tillsammans med oss arrangera en aktivitet på din arbetsplats när vi besöker din stad? Då kan du skicka in en intresseanmälan och önskemål om aktivitet så kommer vi att kontakta dig. Kommer det in många förfrågningar är det först till kvarn som gäller.

Gör en intresseanmälan

Du kan delta på flera sätt

Du kan också delta i satsningen på andra sätt. Vill du vara med och planera, bemanna någon av aktiviteterna vid ST-husbilen eller vara med på en värvningsaktivitet eller något helt annat kan du skicka in en intresseanmälan så kontaktar vi dig.

Anmäl dig här

Stöd i ditt uppdrag

Stora rabatter på profilprodukter i ST Butiken 

Våra populäraste produkter; vattenflaskor, kolor och bläckpennor har en rabatt på 50 % under kampanjperioden, så passa på och beställ dina profilprodukter nu! Alla andra produkter har en rabatt på 20 %. Observera att rabatten läggs på automatiskt när du lägger en produkt i varukorgen. De nedsatta priserna gäller mellan 19/8 – 19/12. 

För att ta del av rabatten behöver du handla som inloggad/förtroendevald.

Till ST Butiken

Fler aktivitetspaket

STs aktivitetspaket innehåller allt du behöver för att genomföra en aktivitet på din arbetsplats. Nu finns ett nytt aktivitetspaket för att hälsa nyanställda välkomna med give-aways, information om STs avtal, en guide till dig som är förtroendevald och mycket mer.

Beställ ett aktivitetspaket

Synlighetskampanj

Vi arbetar så klart också för att öka kännedomen om ST. Synlighetskampanj kommer rulla på under hela hösten. Exempel på innehåll i kampanjen kan du bland annat se i filmen i toppen på den här sidan, på STs Facebooksida och på en kampanjsida för blivande medlemmar. 

Till kampanjsidan

Ladda ner affischer

Här nedan kan du ladda ner affischer att sätta upp på arbetsplatsen. Mer material finns i STs Mallverktyg som du når via Min sida