Avdelning ST inom Pensionsmyndigheten

ST inom Pensionsmyndigheten är partipolitiskt obundet. Vårt fackliga arbete bygger bland annat på att vara facket nära dig och vara ett stöd för din utveckling. STs motto är "En arbetsplats - en fackförening".

Alla är välkomna som medlemmar, oberoende av utbildning, befattning och arbetsuppgifter. Det ger styrka, gemenskap och ökar sammanhållningen.

ST inom Pensionsmyndigheten arbetar för din sak och driver frågorna som är viktiga på din arbetsplats. Grunden till detta är ditt engagemang och möjligheten till att ifrågasätta vad som händer och sker. Vi vill att du ska vara med och påverka på din arbetsplats.

Vi erbjuder dig stöd inför lönesamtal, bevakning av dina arbetsplatsmiljöfrågor, bra försäkringar, information om aktuella frågor, förhandlingsstöd. Mer om vilka förmåner ST har att erbjuda finner du genom att klicka Här.

Vårt engagemang och långa erfarenhet av staten som arbetsgivare gör att vi kan erbjuda dig gedigen kunskap och stöd som är anpassat efter de förhållanden som råder just där du arbetar.

Nyheter

Arbetsmiljökonferens i Göteborg

Vad är osaklig löneskillnad?

Dina försäkringar hos ST

Hur bra är du på arbetsmiljö?

Styrelsen

Ann-Christine Jonsson

Ann-Christine Jonsson

Ordförande
010-4542854
Helena Blomkvist

Helena Blomkvist

Vice ordförande
010-4542853