Solnedgång i Riva del Sole

Riva del Sole Resort & Spa i Toscana

Som ST-medlem får du 20 procent rabatt på lägenheter och 10 procent på hotell i Riva del Sole Resort & Spa. Riva del Sole ligger i det vackra och böljande landskapet Toscana med dess vinodlingar och olivlundar med möjlighet att besöka städer som Florens, Pisa och Siena.

Höstkampanj med upp till 25 % rabatt

Ta tillbaka sommaren och boka en höstsemester till soliga Riva del Sole vid Toscanas kust. Just nu kan du få upp till 20 % rabatt på hotell och 25 % på lägenhet på utvalda datum i september och oktober. 

 

Om Riva del Sole Resort och Spa

Med härliga semesterboenden mitt i vacker grönskande pinjeskog och nära havet har du perfekt utgångspunkt för upplevelserika dagar i Italien. Njut av vinodlingar och olivlundar såväl som kulturella städer och sevärdheter.

Ta chansen att vila upp dig i SPA-anläggningen – med Jacuzzi, bastu, Beauty Center – eller håll dig i form i det välutrustade gymmet. Riva del Sole erbjuder också pooler, barer, restaurang, underhållning, idrottsaktiviteter och barnklubb.

Lägenheterna är placerade i den skuggiga pinjeskogen, medan hotellet ligger endast ett stenkast från den privata sandstranden. 

Bokning och info:

 

Bekvämligheter i Riva del Sole