Riva del Sole Resort & Spa i Toscana

Riva del Sole Resort & Spa i Toscana

Som ST-medlem får du 20 procent rabatt på lägenheter och 10 procent på hotell i Riva del Sole Resort & Spa. Riva del Sole ligger i det vackra och böljande landskapet Toscana med dess vinodlingar och olivlundar med möjlighet att besöka städer som Florens, Pisa och Siena.

UD avråder från icke nödvändiga resor

Med anledning av den omfattande spridningen av det nya coronaviruset avråder Utrikesdepartementet just nu från icke nödvändiga resor till alla länder.

Vi har just nu annonser om förmånen Riva del Sole i vår medlemstidning Publikt. Annonsen är bokad sedan en tid tillbaka då vi inte visste att läget skulle bli som det är nu. Vi ber om ursäkt för eventuell förvirring.

Om Riva del Sole Resort och Spa

Med härliga semesterboenden mitt i vacker grönskande pinjeskog och nära havet har du perfekt utgångspunkt för upplevelserika dagar i Italien. Njut av vinodlingar och olivlundar såväl som kulturella städer och sevärdheter.

Ta chansen att vila upp dig i SPA-anläggningen – med Jacuzzi, bastu, Beauty Center – eller håll dig i form i det välutrustade gymmet. Riva del Sole erbjuder också pooler, barer, restaurang, underhållning, idrottsaktiviteter och barnklubb.

Lägenheterna är placerade i den skuggiga pinjeskogen, medan hotellet ligger endast ett stenkast från den privata sandstranden. 

Bokning och info:

 

Bekvämligheter i Riva del Sole