Värva en kollega

Värva en kollega

Har du en kollega som inte är, men borde vara med i Fackförbundet ST? Passa på att berätta om ett medlemskap och fråga om hen vill bli medlem idag!

Till oss är alla på arbetsplatsen välkomna, oavsett befattning eller utbildning. Ju fler som omfattas av den trygghet som ett fackligt medlemskap ger, desto starkare blir vi!
 

Våra medlemserbjudanden

 • För nya, yrkesverksamma medlemmar är medlemskapet kostnadsfritt i tre månader. Gäller för de som inte varit medlem i förbundet de senaste 18 månaderna. Ordinarie månadskostnad beror på inkomst, läs mer här.
 • För doktorander kostar ett medlemskap i ST 80 kronor i månaden. 
 • För studenter är medlemskapet gratis under hela studietiden. Om de blir yrkesverksamma medlemmar inom fem år efter examen är första årets medlemskap rejält rabatterat, endast 100 kronor! 
   

Premietrappa för dig som värvar mer

När du som är medlem eller förtroendevald värvar yrkesverksamma medlemmar till ST kan du få en present eller tre, beroende på hur många du värvar. 

Så funkar premietrappan

När du värvat minst tre medlemmar loggar du in på ST butiken, klickar dig fram till sidan Värva en kollega och registerar de du värvat. De nya medlemmarna måste ha ansökt om medlemskap innan du kan registera värvningen. Uppgifterna stäms av mot vårt medlemsregister. Därefter skickas premien till din, i medlemsregistret angivna adress. Om du behöver ändra din adress gör du det på Mina sidor.

 • 3 medlemmar = powerbank på 4 000 mAh – en räddare i nöden när mobilbatteriet sinar och närmsta vägguttag är långt borta.
 • 5 medlemmar = aktivitetsarmband som håller koll på puls, steg och sömn. Visar sms, påminnelser och inkommande samtal på den inbyggda skärmen.
 • 10 medlemmar = trådlösa hörlurar med upp till fyra timmars batteritid per laddning. Inbyggd mikrofon för samtal.

Observera att du inte kan välja mellan produkterna, utan de skickas i ovanstående ordning, vilket innebär att du kommer få alla om du värvar tio eller fler medlemmar.  

  Erica Lindh

  Erica Lindh

  Kampanjledare
  08-790 51 32