Värva en kollega

Värva en kollega

Har du en kollega som inte är, men borde vara med i Fackförbundet ST? Passa på att berätta om ett medlemskap och fråga om hen vill bli medlem idag!

Till oss är alla på arbetsplatsen välkomna, oavsett befattning eller utbildning. Ju fler som omfattas av tryggheten som ett fackligt medlemskap ger, desto starkare blir vi!

Var med i utlottningen av en elcykel!

Om du värvar tre eller fler yrkesverksamma- eller doktorandmedlemmar till Fackförbundet ST under perioden 7 – 30 september kan du vara med i utlottningen av en ST-elcykel från Monark!

Så gör du för att delta i utlottningen

Registrera varje värvning i formuläret längst ned på sidan efter att din kollega ansökt om medlemskap, hens ansökan ska ha kommit in mellan den 7 – 30 september.

Villkor

För att delta måste du själv vara medlem i Fackförbundet ST. Vinnare kommer att dras inom tre veckor efter avslutad kampanjperiod. Elcykeln levereras hem till vinnare. Eventuell vinstskatt bekostas av vinnaren.

Värva digitalt? Dela med dig av dina tips!

Många av oss jobbar just nu på distans, men även om vardagen är annorlunda så har den inte stannat upp. I tider av förändringar är det starka facket extra viktigt. Men hur gör vi för att växa när vi inte träffar våra kollegor som vanligt?

Hjälp till att inspirera dina fackliga kollegor – dela med dig av dina bästa tips för att värva kollegor digitalt!

Skicka ditt tips till varva@st.org senast den 30 september. De tre bästa tipsarna belönas med ett aktivitetsarmband!

Våra medlemserbjudanden

  • För nya, yrkesverksamma medlemmar är medlemskapet kostnadsfritt i tre månader. Gäller för de som inte varit medlem i förbundet de senaste 18 månaderna. Ordinarie månadskostnad beror på inkomst, läs mer här.
  • För doktorander kostar ett medlemskap i ST 80 kronor i månaden. 
  • För studenter är medlemskapet gratis under hela studietiden. Om de blir yrkesverksamma medlemmar inom fem år efter examen är första årets medlemskap rejält rabatterat, endast 100 kronor! 
Erica Lindh

Erica Lindh

Kampanjledare
08-790 51 32