Sufrplatta med Brillbee logo

Gå onlinekurser med kända experter

Med Fackförbundet STs medlemsförmån får du 50 procent rabatt på utvalda onlinekurser hos Brillbee. Lär dig baka bröd, filma med mobilen, bli bättre på att hantera stress och mycket mer.

Välj vad du vill bli proffs på

Kursledarna är kända tv-profiler, författare, föreläsare och bloggare. Det gemensamma är att de är bäst på vad de gör. Steg för steg guidar de dig genom kursen så att du själv blir ett proffs på det du vill lära dig.

Så funkar det

  • Genom videolektioner, texter och bilder från experten får du personlig guidning, utmanande övningar, tips och tydliga instruktioner.
  • Kursen är tillgänglig för dig som användare i ett helt år. Du behöver alltså inte gå hela kursen på en gång och du kan gå tillbaka och titta på den igen. När du köper en kurs eller löser in ett presentkort får du tillgång till onlinekursen i 365 dagar.
  • Kursledarna inspirerar, utmanar och delar sina kunskaper och metoder för att du ska få så mycket fördjupning som möjligt.
  • Du betalar enkelt och säkert via Klarna. För att få 50 % medlemsrabatt på utvalda kurser, använd koden ST-50

Hos Brillbee finns massor av kurser för dig som är intresserad av till exempel träning, matlagning och trädgårdsodling. På deras webbplats hittar du det kompletta utbudet. 

Se Brillbees kurser
 

Nyhet

Här är Sveriges bästa tågresor enligt STs medlemmar

I vårt förra medlemsbrev arrangerade vi en tävling där vi efterlyste era bästa tågsemestrar i Sverige. Tack för alla roliga tips! Här är de vinnande bidragen som du kanske kan använda som inspiration inför sommarsemestern.