Sufrplatta med Brillbee logo

Gå onlinekurser med kända experter

Med STs nya medlemsförmån får du 20 % rabatt på Brillbees onlinekurser där du kan lära dig att baka bröd, filma med mobilen, hantera stress och mycket mer.

Julerbjudande - gå kurser för halva priset!

Just nu får du som är ST medlem i 50 % i medlemsrabatt på följande kurser hos Brillbee. Använd kod ST-50 för att ta del av erbjudandet.

 • Baka surdegsbröd med Sebastien Boudet
 • Det vilda vinterköket - från höst till jul
 • Skrivkurs
 • Filma med mobilen
 • Hantera din stress
 • Lär dig sova gott
 • Hantera trotsåldern
 • Lär dig laga vegetariskt

Erbjudandet gäller från och med 17 december till 13 januari 2019.

Se alla kurser

Välj vad du vill bli proffs på

Kursledarna är kända tv-profiler, författare, föreläsare och bloggare. Det gemensamma är att de är bäst på vad de gör. Steg för steg guidar de dig genom kursen så att du själv blir ett proffs på det du vill lära dig.

Så funkar det

 1. Genom videolektioner, texter och bilder från experten får du personlig guidning, utmanande övningar, tips och tydliga instruktioner. 
 2. Kursen är tillgänglig för dig som användare i ett helt år. Du behöver alltså inte gå hela kursen på en gång och du kan gå tillbaka och titta på den igen. När du köper en kurs eller löser in ett presentkort får du tillgång till onlinekursen i 365 dagar.
 3. Kursledarna inspirerar, utmanar och delar sina kunskaper och metoder för att du ska få så mycket fördjupning som möjligt.
 4. Du betalar enkelt och säkert via Klarna. För att få 20 % i medlemsrabatt använd kod ST-20.

Hos Brillbee finns massor av kurser för dig som är intresserad av till exempel träning, matlagning och trädgårdsodling. På deras webbplats hittar du det kompletta utbudet. 

Se Brillbees kurser
 

Nyhet

Medlemsavgiften 2019 

Från 1 januari 2019 tillkommer en ny avgiftsklass för medlemsavgiften. Det innebär bland annat att medlemmar som har en inkomst på 26 000 kronor eller mer kommer få höjd avgift med 8 kronor enligt beslut taget av STs kongress.