Sufrplatta med Brillbee logo

Gå onlinekurser med kända experter

Med STs nya medlemsförmån får du 20 % rabatt på Brillbees onlinekurser där du kan lära dig att baka bröd, filma med mobilen, hantera stress och mycket mer.

Hantera din stress med Giorgio Grossi

I den här kursen så kommer du att få ta del av vad stress egentligen är och vilken påverkan den har på oss människor på kort och lång sikt. Fakta kommer att blandas med konkreta tips och övningar som kommer att hjälpa dig att minska din stress samt också förhoppningsvis bidra till att du kan uppleva en större livskvalitet.

Använd koden ST-20 och få 20 % rabatt på onlinekursen "Hantera din stress"

Välj vad du vill bli proffs på

Kursledarna är kända tv-profiler, författare, föreläsare och bloggare. Det gemensamma är att de är bäst på vad de gör. Steg för steg guidar de dig genom kursen så att du själv blir ett proffs på det du vill lära dig.

Så funkar det

  1. Genom videolektioner, texter och bilder från experten får du personlig guidning, utmanande övningar, tips och tydliga instruktioner. 
  2. Kursen är tillgänglig för dig som användare i ett helt år. Du behöver alltså inte gå hela kursen på en gång och du kan gå tillbaka och titta på den igen. När du köper en kurs eller löser in ett presentkort får du tillgång till onlinekursen i 365 dagar.
  3. Kursledarna inspirerar, utmanar och delar sina kunskaper och metoder för att du ska få så mycket fördjupning som möjligt.
  4. Du betalar enkelt och säkert via Klarna. För att få 20 % i medlemsrabatt använd kod ST-20.

Hos Brillbee finns massor av kurser för dig som är intresserad av till exempel träning, matlagning och trädgårdsodling. På deras webbplats hittar du det kompletta utbudet. 

Se Brillbees kurser
 

Nyhet

Här är Sveriges bästa tågresor enligt STs medlemmar

I vårt förra medlemsbrev arrangerade vi en tävling där vi efterlyste era bästa tågsemestrar i Sverige. Tack för alla roliga tips! Här är de vinnande bidragen som du kanske kan använda som inspiration inför sommarsemestern.
Nyhet

Medlemsavgiften 2019 

Från 1 januari 2019 tillkommer en ny avgiftsklass för medlemsavgiften. Det innebär bland annat att medlemmar som har en inkomst på 26 000 kronor eller mer kommer få höjd avgift med 8 kronor enligt beslut taget av STs kongress.