Välkommen till Mina sidor

Mina sidor är ditt personliga utrymme för dig som är medlem eller förtroendevald i Fackförbundet ST. För att komma åt innehållet på Mina sidor behöver du logga in med BankID.

Mina sidor har förändrats för att bättre passa dig och dina behov. Vår ambition har varit att skapa ett personligt utrymme som är mer användarvänligt. Mina sidor kommer löpande att utvecklas med nya  tjänster och nytt innehåll.

Logga in på Mina sidor

På Mina sidor hittar du som är medlem kontaktuppgifter till dina förtroendevalda, senaste nytt från din arbetsplats, aktuella tips och råd liksom tillgång till förmåner och utbildningar.

För dig som är förtroendevald samlar vi verktyg, råd och stöd, metodmaterial och den kunskap/information di behöver för att kunna utföra ditt uppdrag, oavsett om det rör organisation, värvning eller förhandling. Även länkar till exempelvis mallverktyget, ST Butiken och utbildningsportalen nås från Mina sidor.

Det är också på Mina sidor som du uppdaterar dina medlems- eller förtroendevaldauppgifter (lön, kontaktuppgifter, anställning, arbetsplats, facklig uppdrag, osv.).

Problem med inloggningen?

Har du problem med att logga in på Mina sidor?

Se till att använda en modern webbläsare som t.ex. Chrome eller Edge när du vill logga in. Använd inte Internet Explorer, en gammal webbläsare som inte stödjer vår inloggning.

Om problemen kvarstår behöver vi på kansliet veta vad som händer när du försöker logga in. Ta därför en skärmdump och mejla den till webben@st.org.

Tack!