Doktorand antecknar på whiteboard-tavla.

Specialerbjudande för dig som är doktorand

ST är fackförbundet för alla som arbetar inom universitet och högskolor. Vi vill ge dig bästa möjliga förutsättningar under din forskarutbildning. Därför har vi tagit fram ett särskilt erbjudande för dig som är doktorand.

Lägsta tänkbara avgift - endast 80 kronor/månad 

Under hela din doktorandtid betalar du bara 80 kronor per månad för ditt medlemskap och då ingår bland annat en av marknadens bästa inkomstförsäkringar. Avgift till A-kassa tillkommer utöver din fackliga medlemsavgift.

Bli medlem

Trygghet och mervärde 

ST har som mål att hela tiden öka mervärdet och tryggheten för dig som medlem. I ditt medlemskap ingår inkomstförsäkring, karriärtjänster och en mängd rabatter. ST erbjuder även livförsäkring, sjukförsäkring för vuxen och barn, familjeskydd, olycksfall för vuxen och barn, seniorförsäkring och sakförsäkringar till mycket bra priser.

Råd och svar nära dig

ST finns där du är. Förtroendevalda på arbetsplatserna ger dig svar och råd om rätt lön, semester, anställningstrygghet, arbetstid, inflytande, arbetsmiljö, försäkringar och pension. 

Experter på förhandlingar

Du får tillgång till STs ombudsmän som är experter på alla typer av förhandlingar med arbetsgivaren. 

Juriststöd och rättshjälp

Skulle du hamna i en situation där du behöver juridiskt stöd kan du känna dig trygg i vetskapen att STs jurister, som är specialiserade på arbetsrätt och avtalstolkning, bistår dig.

Publikt 

Med STs medlemstidning Publikt håller du dig enkelt uppdaterad om det som sker på arbetsplatserna inom det statliga området.

Förmånliga försäkringar

Du och dina närmaste är trygga i medlemskapet. Vi erbjuder konkurrenskraftiga 
försäkringslösningar för dig och din familj.

Ett års prenumeration på ditt favoritmagasin

Du får en prenumeration i välkomstpresent under ditt första år som medlem i ST. Välj ett av tre populära kvalitetsmagasin som du får till din brevlåda under ett års tid. Kostnadsfritt.

Du kan välja mellan tidningarna Axess, Bang eller Filter. Skicka in uppgifter om ditt val av tidning, namn, leveransadress och ditt personnummer till doktorand@st.org. Uppge gärna ditt telefonnummer om vi behöver kontakta dig. 

Se alla medlemsförmåner här