Boka ett arbetsplatsbesök

Vill du att vi besöker just din arbetsplats?

I höst beger sig ST ut på vägarna. Under fyra månader kommer vi besöka 48 städer för att träffa nya och gamla medlemmar. Vi kommer med STs husbil vara synliga i städerna, men vi vill även besöka arbetsplatser för att ha värvande aktiviteter. Vill du tillsammans med oss arrangera en aktivitet på din arbetsplats?

​Här kan du skicka in ett önskemål om arbetsplatsbesök för den dagen som vi är på din ort. Minst en lokal förtroendevald behöver vara med i planeringen och genomförande.

Vi kommer inom kort kontakta er med svar om just det du önskar går att genomföra samt om det finns andra alternativ. Först till kvarn gäller vid många förfrågningar!

STs turnébuss kommer inte att följa med på arbetsplatsbesöket, den står uppställd på en plats centralt i staden för att vi ska kunna träffa så många som möjligt. Självklar är nya och gamla medlemmar från din arbetsplats mer än välkomna att besöka oss i bussen!

Här hittar du turnéprogram samt platsen där bussen står uppställd på din ort.

Turnéplan 2019

Ingen ersättning till förtroendevalda sker från ST nationellt när du medverkar på aktivitet på/vid din arbetsplats.

 

Har du inte fått svar?

Vi har tidigare haft tekniska problem med formuläret som gjort att några intresseanmälningar inte kommit fram. Om du inte får svar från oss inom en vecka ber vi dig att höra av dig på turne@st.org

Intresseanmälan för arbetsplatsbesök