Intervjuträning

Intervjuträning

Ta hjälp en jobbexpert så du är väl förberedd när du ska på jobbintervju. Du kan både öva muntligen och skriftligen. Tjänsterna ingår i ditt medlemskap och du beställer online. Intervjuträning erbjuds i samarbete med vår partner Go Monday!

Använd alla tjänster hos Go Monday kostnadsfritt – 1 gång per år!

Våra karriärtjänster sköts av vår samarbetspartner Go Monday! Att boka är enkelt och ingår kostnadsfritt i ditt medlemskap. Du kan använda alla tjänster hos Go Monday 1 gång per år.  

Skriftlig intervjuträning

I lugn och ro får du besvara ett antal vanligt förekommande intervjufrågor skriftligen, så att du kan ta all den tid du behöver för att formulera och sätta ord på vad du vill få fram. Du får sedan skriftlig feedback på dina svar inom 24 timmar, så du kan förbättra dina budskap ytterligare. 

Tjänsten ingår kostnadsfritt i ditt medlemskap och du beställer snabbt och enkelt online (ordinarie pris 349 kr). 

Läs mer och boka online

Vi rekommenderar att du genomför både muntlig och skriftlig intervjuträning för bästa möjliga resultat.

Muntlig intervjuträning

En stor del av det intryck du ger handlar om hur du förmedlar information och inte bara vad du säger. Därför kan det vara bra att öva “live” inför anställningsintervjun, så att du är så väl förberedd som möjligt. I en muntlig intervjuträning får du hjälp att öva på vad du ska svara på vanliga intervjufrågor, men framförallt hur du svarar för att ge ett så gott intryck som möjligt. Du får feedback direkt på telefon. 

Tjänsten ingår kostnadsfritt i ditt medlemskap och du beställer snabbt och enkelt online (ordinarie pris 749 kr). 

Läs mer och boka online

Nyhet

4 vanliga karriärtyper – vilken är du?

Begreppet “karriär” förknippas ofta med att man klättrar i hierarkin på ett företag, organisation eller i en bransch. Faktum är att det här bara är ett sätt att vilja utvecklas karriärmässigt, och det är inte ens det vanligaste sättet i Sverige.