Intervjuträning

Intervjuträning

Medlemmar i Fackförbundet ST kan ta hjälp av en jobbexpert så de är väl förberedda när de ska på jobbintervju. De kan både öva muntligen och skriftligen. Tjänsterna ingår i medlemskapet och beställs online. Intervjuträning erbjuds i samarbete med vår partner Go Monday.

Använd alla tjänster hos Go Monday kostnadsfritt – 1 gång per år!

Våra karriärtjänster sköts av vår samarbetspartner Go Monday! Att boka är enkelt och ingår kostnadsfritt i medlemskapet i Fackförbundet ST. Medlemmar kan använda alla tjänster hos Go Monday 1 gång per år. 

Redan medlem? Ta del av din förmån på Mina sidor

För att ta del av intervjuträningen behöver du logga in på Mina sidor. 

Till förmånen

Skriftlig intervjuträning

I lugn och ro får du besvara ett antal vanligt förekommande intervjufrågor skriftligen, så att du kan ta all den tid du behöver för att formulera och sätta ord på vad du vill få fram. Du får sedan skriftlig feedback på dina svar inom 24 timmar, så du kan förbättra dina budskap ytterligare. 

Tjänsten ingår kostnadsfritt i STs medlemskap och beställs snabbt och enkelt online (ordinarie pris 349 kr). 

Muntlig intervjuträning

En stor del av det intryck du ger handlar om hur du förmedlar information och inte bara vad du säger. Därför kan det vara bra att öva “live” inför anställningsintervjun, så att du är så väl förberedd som möjligt. I en muntlig intervjuträning får du hjälp att öva på vad du ska svara på vanliga intervjufrågor, men framförallt hur du svarar för att ge ett så gott intryck som möjligt. Du får feedback direkt på telefon. 

Tjänsten ingår kostnadsfritt i STs medlemskap och beställs snabbt och enkelt online (ordinarie pris 749 kr).