Intervjuträning

Intervjuträning

Ta hjälp en jobbexpert så du är väl förberedd när du ska på jobbintervju. Du kan både öva muntligen och skriftligen. Tjänsterna ingår i ditt medlemskap och du beställer online. Intervjuträning erbjuds i samarbete med vår partner Go Monday!

Skriftlig intervjuträning

I lugn och ro får du besvara ett antal vanligt förekommande intervjufrågor skriftligen, så att du kan ta all den tid du behöver för att formulera och sätta ord på vad du vill få fram. Du får sedan skriftlig feedback på dina svar inom 24 timmar, så du kan förbättra dina budskap ytterligare. Du beställer snabbt och enkelt online.

Läs mer och boka online

Vi rekommenderar att du genomför både muntlig och skriftlig intervjuträning för bästa möjliga resultat.

Muntlig intervjuträning

En stor del av det intryck du ger handlar om hur du förmedlar information och inte bara vad du säger. Därför kan det vara bra att öva “live” inför anställningsintervjun, så att du är så väl förberedd som möjligt. I en muntlig intervjuträning får du hjälp att öva på vad du ska svara på vanliga intervjufrågor, men framförallt hur du svarar för att ge ett så gott intryck som möjligt. Du får feedback direkt på telefon. 

Läs mer och boka online

Nyhet

4 vanliga missar som sänker ditt CV

Ett bra CV är A och O när du ska söka jobb. Ändå slarvar många och gör onödiga misstag. Här är några vanliga missar som är lika enkla att göra som att undvika.