Värvningsveckor i april

Aldrig tidigare har förebyggandet av stress varit viktigare. I april anordnar vi vårens värvningsveckor med temat "Förebygga stress - Viktigare än någonsin".

Med detta tema vill vi belysa våra medlemmars och potentiella medlemmars nuvarande arbetsmiljö. Fackförbundet ST är det största facket på statligt uppdrag, våra medlemmars och presumtiva medlemmars arbetsmiljö är en av våra viktigaste frågor.

Vår storlek är vår fackliga styrka, därför ska vi bli fler!

Värvningsveckorna i april anordnas för att vi skall kunna öka möjligheterna att påverka på våra arbetsplatser. För att kunna påverka, behöver vi bli ännu fler medlemmar. Att stärka förbundet med nya medlemmar är en av dina viktigaste uppdrag som förtroendevald.

Värvningsveckorna inleds 7 april, i samband med Världshälsodagen. Den avslutas med den internationella Arbetsmiljödagen lördagen 28 april. 

Aktiviteter

Inför värvningsveckorna kommer aktivitetspaket lanseras. Aktivitetspaketen kommer ni som förtroendevalda kunna ta del av inför värvningsveckorna. Paketen kommer innehålla ett färdigt koncept kring hur ni som förtroendevalda enkelt kan anordna en facklig aktivitet under temat "Förebygga stress - Viktigare än någonsin"

Mer information kring värvningsveckorna och aktivitetspaket kommer längre fram.  

Det är viktigt att ni redan nu börjar fundera över när ni vill anordna en aktivitet under värvningsveckorna. Kom ihåg att börja planera värvningsarbetet för 2018! 

Inte påbörjat planering för 2018? 

  •  Har ni inte påbörjat er planering för året? Behöver ni inspiration, tips eller underlag för att påbörja er planeringen? Ladda ner värvningsplanen för att komma igång! 
  • Har ni en begränsad budget och önskar stöd för att kunna anordna värvande aktiviteter under året? Då kan avdelningar eller branschsektioner ansök om ett extra värvningsanslaget. Ansökan hittar ni nedan. 

Vid frågor, funderingar eller idéer kring värvningsveckorna är ni varmt välkomna att ta kontakta genom att maila oss på: varva@st.org

Erica Lindh

Erica Lindh

Kommunikatör
08-790 51 32