Hitta utbildningar

Hitta utbildningar

Utifrån Folkhälsomyndighetens rekommendationer har vi valt att ställa in alla utbildningar och evenemang under våren. När det gäller den fackliga grundutbildningen har vi gjort tillfälliga webbinarier som du hittar när du söker på "Facklig grundutbildning" och "Alla platser". Välj ingen ort då de är på distans. Mer information hittar du under respektive utbildning.

Hitta vad du är intresserad av

Facklig grundutbildning - extrainsatta webbinarier hösten 2020 del 3

Med anledning av att våren och höstens fackliga grundutbildningar ställts in har vi tillfälligt gjort om ett antal moduler i grundutbildningen till webbinarium så att du som är ny i din roll som förtroendevald ska få grundläggande kunskaper för att kunna företräda STs medlemmar på din arbetsplats. Dessa webbinarium är provisoriska tills vi kan starta våra ordinarie utbildningar igen.

Detta är den tredje delen. Del 1 och del 2 sändes i våras och kommer även sändas senare i höst igen.

 

Plats & startdatum

Distans 2020-10-21

Distans 2020-10-21

Distans 2020-10-21

Distans 2020-10-21

Arbetsrätt för bolag - Webbinarium

Arbetsrätten är ett viktigt fundament i det fackliga arbetet. I den här utbildningen går vi igenom några av de viktigaste lagarna och avtalen för dig som förtroendevald på bolagsområdet.

Plats & startdatum

Distans 2020-10-22

Ordförandeutbildning - Webbinarium

Uppdraget som ordförande i en avdelning, sektion eller klubb är ansvarsfullt. Genom ditt ledarskap ska du få styrelsen att fungera så väl att ni tillsammans kan utveckla arbetsplatsen och medlemmarnas villkor.

Plats & startdatum

Distans 2020-11-03 till 2020-12-03

Huvudskyddsombudsutbildning - webbinarium

Att vara vald till huvudskyddsombud handlar om att samordna skyddsombuden och att driva arbetsmiljöarbetet strategiskt för en god arbetsmiljö för alla anställda på arbetsplatsen. En god arbetsmiljö är en god investering som bidrar till en sund och effektiv organisation.

Plats & startdatum

Distans 2020-11-04 till 2020-12-10

Webbinarium - Valberedning

Valberedningen har en avgörande roll i det fackliga arbetet. Den föreslår personer till de olika fackliga uppdragen, utifrån den kompetens och de erfarenheter som krävs. En viktig del i arbetet är att lyssna in medlemmarnas synpunkter på det fackliga uppdraget.

Plats & startdatum

Distans 2020-11-19