Boka lokal på Sturegatan 15

STs kanslikontor i region Stockholm ligger på Sturegatan 15. Här har du som är förtroendevald i en avdelning möjlighet att boka konferenslokal.

Konferensavdelning

STs huvudkontor innehåller en konferensavdelning på entréplan. Förbundsstyrelsen har beslutat att STs avdelningar har möjlighet att boka dessa konferenslokaler på STs bekostnad. Eventuella tillval som fika eller lunch betalas av avdelningen med 20 procent rabatt på ordinarie pris.

Eftersom användandet av dessa lokaler innebär extra kostnader för ST är det att rekommendera att lokaler som bekostas av arbetsgivaren används i första hand. Tänk också på att beakta avbokningstider för att undvika kostnader.

För att boka lokaler så kontakta Stockholm Meeting Selection (SMS) på telefonnummer: 08–121 321 10.

Boka utan kostnad

Du kan också boka konferensrummet Domstolen för möten på upp till 14 personer. Lokalen finns på plan 1 och kan bokas av avdelningar, sektioner och klubbar tisdagar till torsdagar utan kostnad. Rummet är utrustat med stor bildskärm och white board. Pentry med kaffemaskin, te, vattenmaskin och kylskåp finns i konferensavdelningen.

Lokalerna är inte bemannade med konferenspersonal och ska lämnas i städat skick. 

För att boka lokalen Domstolen kontaktar du fastighet@st.org.

Med bokningsbekräftelsen följer en endagskod för att kunna komma in i konferensavdelningen och mötesrummet. Kom ihåg att avboka konferensrummet om mötet blir inställt.

Verket byggs om

Tidigare kunde du som förtroendevald boka lokalen Verket. Denna lokal byggs för närvarande om och alla befintliga bokningar fram till 15 april kommer därför läggas om till lokalen Styrelserummet eller Domstolen.