Boka lokal på Sturegatan 15

STs kanslikontor i region Stockholm ligger på Sturegatan 15. Här har du som är förtroendevald i en avdelning möjlighet att boka konferenslokal.

Konferensavdelning

STs huvudkontor innehåller en konferensavdelning på entréplan. Där bokar och betalar avdelningen själv sina möten. STs avdelningar erhåller 20 procent rabatt på ordinarie pris för lokaler och tillval såsom fika och lunch.

För att boka så kontakta Stockholm Meeting Selection (SMS) på telefonnummer: 08–121 321 10 eller via mail meet@sturegatankonferens.se.

Boka utan kostnad

Du kan också boka konferensrummet Domstolen för möten på upp till 14 personer (under rådande restriktioner är dock max 4 personer att föredra). Lokalen finns på plan 1 och kan bokas av avdelningar, sektioner och klubbar tisdagar till torsdagar utan kostnad. Rummet är utrustat med stor bildskärm och white board. Pentry med kaffemaskin, te, vattenmaskin och kylskåp finns i konferensavdelningen.

Lokalerna är inte bemannade med konferenspersonal och ska lämnas i städat skick. 

För att boka lokalen Domstolen kontaktar du fastighet@st.org.

Med bokningsbekräftelsen följer en endagskod för att kunna komma in i konferensavdelningen och mötesrummet. Kom ihåg att avboka konferensrummet om mötet blir inställt.