Familj cyklar i solnedgång.

Fjällstuga i Klövsjö

ST äger ett hus med fyra lägenheter i Klövsjö i Katrina fjällby. Som ST-medlem har du chans att hyra en lägenhet både under vinter- och sommarsäsong till ett mycket bra pris.

Nyhet - boka halvveckor

Nu kan du under lågsäsong, veckorna 17- 51, hyra lägenhet i Klövsjö i en halv vecka. En vecka avser lördag-lördag och halvveckor avser onsdag-lördag eller lördag-onsdag.

Om lägenheterna

Lägenheterna är i två plan om totalt 48 kvm. I varje lägenhet finns sex sängplatser. På bottenvåningen finns kök och matplatser samt bäddsoffa (2 bäddar) i ett s k allrum. På samma plan finns dusch toalett och bastu. På övervåningen finns två sovrum med vardera två sängar samt dusch och toalett.

Bokning 

Lägenheterna bokas direkt hos Klövsjöfjäll AB via e-post eller telefon 0682-413100.

Boka via e-post på boka@klovsjofjall.se 

Läs mer om Klövsjö Fjäll

Prislista 2017   

Pris hel vecka (lör-lör)      Halv vecka (ons-lör eller lörd-ons) 

Vecka 1:  4 500 kr
Vecka 2-5: 3 300 kr
Vecka 6-16: 5 100 kr
Vecka 17-24: 2 000 kr                                    1 800 kr
Vecka 25-32: 2 600 kr                                    1 800 kr
Vecka 33-47: 2 000 kr                                    1 800 kr
Vecka 48-51: 2 500 kr                                    1 800 kr
Vecka 52: 4 500 kr

Priserna gäller för dig som är medlem i ST. Erbjudandet gäller en lägenhet och bokning per medlem. 

Välkommen med din bokning!

Om Klövsjö

I Klövsjös skidanläggning, som är sammanbyggd med Storhogna, finns 12 liftar och 19 nedfarter. Områdena Vemdalsskalet och Björnrike finns inom räckhåll. Alla dessa områden ingår i samma liftkort och skidbuss förbinder för den som inte har egen bil. Totalt omfattas 30 liftar och 53 nedfarter av samma liftkort.

Dessutom finns ett elljusspår för längdåkning. Perfekt för en skön kvällsrunda efter dagens övningar i backen. Uppe på fjället finns även flera mil preparerade längdspår. 
Klövsjö har av många betecknats som Sveriges vackraste by. Här finns mycket gammal kultur bevarad och mycket att ägna sig åt även under sommarhalvåret såsom golf och fjällvandringar. 
Faciliteter i området

I anläggningsområdet Klövsjö finns skidskola och skidshop. I området finns också restaurang/värdshus, reception, lobbybar samt en mysig afterskibar med öppen spis, biljard mm. Dessutom afterski-underhållning med trubadurer och band för både barn och vuxna. 
I Klövsjö by, ca 2 km från STs hus, finns affärer, post och bensinmack. För dig som gillar golf finns en 18-håls golfbana cirka 4 km från STs hus.

Så kommer du dit

Klövsjö ligger i södra Jämtland, cirka 10 mil från Östersund. Från Stockholm är avståndet ca 48 mil.

Den som inte har tillgång till bil kan ta sig till Klövsjö med något av följande alternativ:

  • Tåg eller flyg till Östersund och därpå buss till Klövsjö.
  • Under högsäsong finns veckoslutsbussar från Stockholm.
  • Härjedalingen Buss har en linje från Stockholm och Uppsala till Klövsjö under vintersäsong. Boka på telefon 0680-605 80.