Swedbank

Medlemslån hos Swedbank upphör 1 juni

TCO:s medlemslåneavtal med Swedbank upphör 1 juni 2017. Villkoren har försämrats och är inte längre konkurrenskraftigt nog jämfört med övriga avtal som TCO har. Befintliga kunder påverkas inte under bindningstiden. Några nya lån med hänvisning till avtalet kommer dock ej att tecknas från och med maj månad.

Nytt erbjudande från Danske Bank

Från och med 5 april får du som medlem exklusiva och förmånliga villkor hos Danske Bank. Erbjudandet är ett av marknadens bästa och omfattar bland annat en låg och stabil bolåneränta från 1,32 %, ett lönsamt förmånsprogram och mycket fördelaktiga bil- och båtlån.

Mer information kommer inom kort.

 

Medlemslån

Som ST-medlem kan du ansöka om Medlemslån om 30000-300000kr hos Swedbank. Räntan är rörlig och den dagsaktuella räntan hittar du här. Ingen uppläggningsavgift tas ut.

Det ingår ett betalningsskydd som täcker dina räntekostnader upp till 2000 kr i månaden, om du blir sjuk eller arbetslös. I lånet ingår också en grupplivförsäkring som löser återstoden av skulden om du skulle avlida före 65 års ålder.

Medlemskontokredit

Om du vill låna ett lägre belopp, 10000-50000 kronor, finns en Medlemskontokredit till bra villkor. Ränta utgår bara på den utnyttjade krediten.

Till Swedbanks sida för medlemslån