Skriver på dator

Granskning av CV och personligt brev

Få återkoppling på din jobbansökan med konkreta råd om vad du kan förbättra. Tjänsten är kostnadsfri för dig som medlem.

Du får både en kvantitativ bedömning med ett poängbaserat omdöme, och en kvalitativ del med personliga råd. Fokus ligger både på att göra din ansökan personlig och formellt korrekt.

Var du är i karriären spelar roll

Vi erbjuder olika granskningsstöd beroende vem du är och vilken tjänst du söker. Du anger nivå när du bokar. Granskningen görs online av våra jobbexperter som svarar inom 24 timmar.

Student eller nyexaminerad

För dig som fortfarande studerar eller nyligen tagit examen. Vi fokuserar på att identifiera dina meriter, demonstrera att du tillgodogjort dig studierna och visa att du är redo att ta steget ut på arbetsmarknaden. Vi hjälper dig att göra dina ansökningshandlingar fylligare, förtydliga din karriärriktning och lyfta fram din potential.

Professional

För dig som har några års arbetslivserfarenhet och söker en befattning utan verksamhets- eller personalansvar. Vi hjälper dig dra fördel av den erfarenhet du har och samtidigt framhäver att du har ett tydligt fokus på framtiden. Tillsammans skapar vi en röd tråd i din ansökan och binder ihop din erfarenhet med tjänsten du söker.

Executive

Speciellt utformad för dig som söker en chefsbefattning med verksamhets- eller personalansvar. Vi tittar på dina ledaregenskaper, din förståelse för verksamheten och tidigare chefserfarenhet. Vi hjälper dig att sätta rätt fokus i din ansökan. 

Boka enkelt hos Go Monday!

Våra karriärtjänster sköts av vår samarbetspartner Go Monday. Att beställa CV-granskning är enkelt och ingår kostnadsfritt i ditt medlemskap. Obs! Gäller en bokning per år. Läs mer om erbjudandet och vad du kan få hjälp med på deras egen sida för ST-medlemmar.

Beställ CV-granskning

Nyhet

Här är Sveriges bästa tågresor enligt STs medlemmar

I vårt förra medlemsbrev arrangerade vi en tävling där vi efterlyste era bästa tågsemestrar i Sverige. Tack för alla roliga tips! Här är de vinnande bidragen som du kanske kan använda som inspiration inför sommarsemestern.
Nyhet

4 vanliga missar som sänker ditt CV

Ett bra CV är A och O när du ska söka jobb. Ändå slarvar många och gör onödiga misstag. Här är några vanliga missar som är lika enkla att göra som att undvika.