Skriver på dator

Granskning av CV och personligt brev

Få återkoppling på din jobbansökan med konkreta råd om vad du kan förbättra. Granskningen görs online av våra jobbexperter som svarar inom 24 timmar. Tjänsten är kostnadsfri för dig som medlem.

Du får både en kvantitativ bedömning med ett poängbaserat omdöme, och en kvalitativ del med personliga råd. Fokus ligger både på att göra din ansökan personlig och formellt korrekt.

Vi erbjuder olika granskningsstöd beroende vem du är och vilken tjänst du söker. 

Student eller nyexaminerad

För dig som fortfarande studerar eller nyligen tagit examen. Vi lägger fokus på att identifiera dina meriter, demonstrera att du tillgodogjort dig studierna och visa att du är redo att ta steget ut på arbetsmarknaden. Vi hjälper dig att göra din presentation fylligare, förtydliga din karriärriktning och lyfta fram din potential.

Professional

För dig som har några års arbetslivserfarenhet och söker en befattning utan verksamhets- eller personalansvar. Vi lägger extra fokus på hur du bäst drar fördel av den erfarenhet du har och hur du samtidigt visar ett tydligt fokus på framtiden. Vi hjälper dig att skapa en röd linje i din ansökan och visa vad som lett fram till där du är idag och binda ihop det med den tjänst du söker.

Executive

Speciellt utformad för dig som söker en chefsbefattning med verksamhets- eller personalansvar. Vi tittar på dina ledaregenskaper, resultat, din förståelse för verksamheten och tidigare chefserfarenhet. Vi hjälper dig att fokusera ansökan mot ledarskapet, affären eller processerna. 

Boka enkelt hos Go Monday!

Våra karriärtjänster sköts av vår samarbetspartner Go Monday. Att beställa CV-granskning är enkelt och ingår kostnadsfritt i ditt medlemskap. Läs mer om erbjudandet och vad du kan få hjälp med på deras egen sida för ST-medlemmar.

Beställ CV-granskning