Feedback på Linkedin

Feedback på din LinkedIn-profil

Ta hjälp en jobbexpert för att se till att din profil på LinkedIn är så bra som möjligt. Tjänsten ingår kostnadsfritt i ditt medlemskap och du beställer online (ordinarie pris 349 kr). Samtalet erbjuds i samarbete med vår partner Go Monday!

Använd alla tjänster hos Go Monday kostnadsfritt – 1 gång per år!

Våra karriärtjänster sköts av vår samarbetspartner Go Monday! Att boka är enkelt och ingår kostnadsfritt i ditt medlemskap. Du kan använda alla tjänster hos Go Monday 1 gång per år.  

LinkedIn har idag samma plats i jobbsökandet som visitkort och CV hade tidigare. Rekryterare använder LinkedIn både för att hitta och kolla upp lämpliga kandidater. Som jobbsökare är LinkedIn ett utmärkt verktyg för att presentera sig och hitta intressanta arbetsgivare och skapa kontakter. 

 • Svar inom 24 timmar
 • Snabbt och enkelt online
 • Ärliga och raka råd

Så här går det till

 1. Beställ en kod som du använder som betalning vid beställningen. Koden gör att du får tjänsten gratis.
 2. Ange adressen till din profil (du kan även passa på att få feedback på din jobbansökan samtidigt) och ange vad du vill ha för typ av jobb härnäst. 
 3. Du får återkoppling inom 24 timmar, med de viktigaste råden för just dig och din profil. Om du vill, kan du också ställa följdfrågor till jobbexperten via e-post.

  Jobbexperten tittar på följande 

  Inriktning och relevans. Hur du bättre kan anpassa din profil för just det jobb du söker och framhäva det som är viktigt.

  Skapa effekt och bygg räckvidd. Hur du kan optimera profilen och din närvaro för att nå ut till fler, och rätt, personer.

  Redovisa resultat och skapa trovärdighet. Hur du får fram vem du är och vad du kan bidra med på ett bättre sätt.

  Överskådlighet och tydlighet. Hur du kan presentera dig bättre för att vara säker på att det du vill förmedla når fram.

  Boka enkelt hos Go Monday!

  Våra karriärtjänster sköts av vår samarbetspartner Go Monday. Att boka är enkelt och ingår kostnadsfritt i ditt medlemskap. Du kan använda alla tjänster hos Go Monday 1 gång per år.  

  • Utförlig personlig feedback
  • Råd baserat på forskning och research
  • De viktigaste råden för just dig
  • Bedömning utifrån den typ av jobb/det jobb du vill ha
  • Ärliga och raka råd av en oberoende expert
  • Ett genomsnittligt ”score” på hur effektiv din profil är från 0 till 100

  Beställ kod 

  Nyhet

  4 vanliga karriärtyper – vilken är du?

  Begreppet “karriär” förknippas ofta med att man klättrar i hierarkin på ett företag, organisation eller i en bransch. Faktum är att det här bara är ett sätt att vilja utvecklas karriärmässigt, och det är inte ens det vanligaste sättet i Sverige.