Publik tittar på talare från mässan.

Kvalitetsmässan 2017

Kvalitetsmässan är årets största och viktigaste mötesplats för alla som arbetar med att utveckla de offentliga verksamheterna. Det gäller tjänstemän och fackligt förtroendevalda, men även företag och förebilder som bidrar till att Sveriges offentliga verksamheter i många avseende är världsledande. Fackförbundet ST är ett av de samverkande fackförbunden kring mässan.

Kvalitetsmässan är Europas största konferens och mässa om verksamhets- och samhällsuteckling. Mässan hålls vartannat år i Göteborg och ger dig tillgång till det du behöver för att kunna skapa en ännu bättre verksamhet.

Mässans fem nationella utmärkelser bidrar alla på sitt sätt till en bättre verksamhet. Inte minst som utecklingskatalysatorer för kommuner, landsting, regioner och statliga myndigheter som redan är i framkant och gärna delar med sig av sina erfarenheter.

På mässan blandas toppolitiker med nytänkare, forskare med toppchefer från hela Sverige med personer från övriga världen som bidrar till att lyfta blicken globalt.

Anmälan och ST-rabatt

Är du medlem i Fackförbundet ST har du 500 kronor i rabatt på anmälningsavgiften, oavsett antalet dagar. Rabattkoden är: km17st

Anmäl dig och boka hotell på Kvalitetsmässan här

Här finns Kvalitetsmässans program och alla uppgifter du kan behöva om tid, plats och priser. Likaså finns alla seminarier presenterade.