Person som får coachsamtal

Coachsamtal

Ta dig vidare i karriären med hjälp av ett coachsamtal. Tillsammans med en certifierad karriärcoach kan du prata om din karriär, arbetssituation och hur du kan utvecklas i yrkeslivet.

Våra certifierade karriärcoacher är specialister på personlig utveckling och experter på karriärfrågor inom den statliga arbetsmarknaden.

Coachen hjälper dig att utforska dina olika möjligheter. Genom att ta reda på vad som engagerar dig ökar du chansen att göra säkrare karriärval och förstå din potential. Ditt långsiktiga karriärval är alltid i fokus och du bestämmer själv område och inriktning för coachingen.

Exempel på frågor att prata om

  • Jag vet inte riktigt vad som faktiskt engagerar mig?
  • Jag känner att jag behöver bli bättre på att delegera, men jag får inte till det
  • Jag känner ofta stress och har svårt att prioritera.
  • Jag ska ta mig an en chefsroll och vill bli tydligare i mitt ledarskap
  • Jag känner inte att någonting lockar mig. Vad ska jag göra?
  • Min önskan är att bli chef i framtiden, men vad krävs egentligen av mig?

Boka enkelt hos Go Monday!

Våra karriärtjänster sköts av vår samarbetspartner Go Monday. Att beställa coachsamtal är enkelt och ingår kostnadsfritt i ditt medlemskap. Obs! Gäller en bokning per år. 

Boka coachsamtal

Nyhet

4 vanliga missar som sänker ditt CV

Ett bra CV är A och O när du ska söka jobb. Ändå slarvar många och gör onödiga misstag. Här är några vanliga missar som är lika enkla att göra som att undvika.
Nyhet

4 vanliga karriärtyper – vilken är du?

Begreppet “karriär” förknippas ofta med att man klättrar i hierarkin på ett företag, organisation eller i en bransch. Faktum är att det här bara är ett sätt att vilja utvecklas karriärmässigt, och det är inte ens det vanligaste sättet i Sverige.