Beställ coachsamtal

Coachsamtal

I ditt medlemskap har du möjlighet att bli coachad kring olika frågor angående din karriär, arbetssituation och hur du kan utvecklas vidare i yrkeslivet. Coaching handlar ofta om att få ett ytterligare perspektiv på nuläge och önskat läge. Coachsamtal bokar du snabbt och enkelt online.

Våra certifierade karriärcoacher är specialister på personlig utveckling och experter på karriärfrågor inom statlig arbetsmarknad. Coachen hjälper dig att utforska dina olika möjligheter. Genom att på djupet utforska vad som skapar engagemang ökar du chansen att göra säkrare karriärval, förstå din potential och därigenom bli mer framgångsrik och få ökad arbetsglädje. Ditt långsiktiga karriärval är alltid i fokus och du bestämmer själv område och inriktning för coachingen.

Enkelt att boka

Att boka ett samtal är enkelt och ingår kostnadsfritt i ditt medlemskap. Följ länken, skicka din e-postadress. Du kommer därefter att få en bekräftelse via e-post och sms från den som du kommer att prata med. Karriärcoachen kommer att ringa upp dig någon gång under den bokade tiden.

Våra coacher hjälper till med många olika frågor

  • Jag vet inte riktigt vad som faktiskt engagerar mig?
  • Jag känner att jag behöver bli bättre på att delegera, men jag får inte till det
  • Jag känner ofta stress och har svårt att prioritera.
  • Jag ska ta mig an en chefsroll och vill bli tydligare i mitt ledarskap
  • Jag känner inte att någonting lockar mig. Vad ska jag göra?
  • Min önskan är att bli chef i framtiden, men vad krävs egentligen av mig?

Beställ coachsamtal

Nyhet

4 vanliga karriärtyper – vilken är du?

Begreppet “karriär” förknippas ofta med att man klättrar i hierarkin på ett företag, organisation eller i en bransch. Faktum är att det här bara är ett sätt att vilja utvecklas karriärmässigt, och det är inte ens det vanligaste sättet i Sverige.