2 personer som skrivit familjejuridiskt avtal.

Få familjejuridisk hjälp av avtal24

Flytta ihop eller flytta isär, skriva testamente eller låna ut pengar? Livet är fullt av situationer då det kan vara bra att skriva avtal. ST erbjuder därför ett enkelt sätt att skriva heltäckande avtal med en webbtjänst som är noggrant kvalitetssäkrad av jurister.

Som medlem i ST får du förstås juridiskt stöd från oss när det gäller arbetsrätt. Men ibland behövs även juridisk hjälp i privatlivet. Därför samarbetar ST med juristbyrån avtal24 som kan hjälpa dig med privatjuridisk rådgivning och avtal.

Är du osäker på vilka avtal du behöver?

Med juridiskt korrekt skrivna avtal kan du undvika otrevliga överraskningar och missförstånd. Gör en kostnadsfri behovsanalys med avtal24 och få en helhetsbild av din juridiska situation.

Till Avtal24 

Dina erbjudanden som ST-medlem

  • 30 minuters kostnadsfri behovsanalys med jurist.
  • Kostnadsfritt webbverktyg för att skriva äktenskapsförord, samboavtal, testamente, skuldebrev och gåvobrev. 
  • Rabatterat fast pris (495 kronor) om du hellre vill ta hjälp av en jurist med ovan nämnda avtal. 
  • 20 procent rabatt på samtliga övriga avtal (till exempel bodelningsavtal, fullmakt, framtidsfullmakt, köpekontakt och hyresavtal). 

Boka Avtal24

Äktenskapsförord

Äktenskapsförord uppfattas ofta som något oromantiskt, men egentligen är det tvärtom. Med ett äktenskapsförord behöver ni inte oroa er för framtida händelser eller meningsskiljaktigheter och kan istället ägna er åt kärleken fullt ut.

Skriv äktenskapsförord

Samboavtal 

Allt fler svenskar ingår samboförhållanden, men många saknar kunskap om vad som gäller rent juridiskt vid samboskap. Rätt avtal gör att ni båda kan känna er trygga inför er gemensamma framtid.

Skriv samboavtal

Gåvobrev 

Ett gåvobrev behöver du när du vill ge bort något värdefullt, exempelvis en del av en fastighet till din partner eller en summa pengar till ditt barn. Med gåvobrevet har du möjlighet att reglera överlåtelsen och skriva villkor som skapar trygghet för mottagaren.

Skriv gåvobrev

Testamente

Genom att skriva ett testamente kan du i många fall se till att de personer du önskar ska ärva också gör det. Det finns vissa begränsningar enligt lag, men mycket kan du faktiskt bestämma själv genom att skriva testamente som gör att du undviker eventuella överraskningar och oklarheter. 

Skriv testamente

Nyhet

Här är Sveriges bästa tågresor enligt STs medlemmar

I vårt förra medlemsbrev arrangerade vi en tävling där vi efterlyste era bästa tågsemestrar i Sverige. Tack för alla roliga tips! Här är de vinnande bidragen som du kanske kan använda som inspiration inför sommarsemestern.