Illustration som föreställer bärbar dator, anteckningsblock och andra skrivbordssaker

Premiär för nytt sätt att gå fackliga utbildningar

Nyhet
Nu har vi gjort det smidigare för dig som är förtroendevald att hitta rätt bland våra utbildningar. I vår nya portal hittar du enkelt utbildningar som du har nytta av i just din roll.

Vi vill göra det så enkelt som möjligt för dig som är förtroendevald att hitta och ta del av utbildningar som hjälper dig i ditt uppdrag. Från och med nu hittar du, anmäler dig till och tar del av alla Fackförbundet STs utbildningar på ett och samma ställe – vår nya utbildningsportal.

Framöver kommer alla våra utbildningar dessutom att stöpas om i en ny form där vissa blir helt digitala, medan andra kommer att blanda digitala inslag med fysiska eller digitala träffar.

Ny introduktionsutbildning på plats från start

Redan nu hittar du en helt ny introduktionsutbildning i portalen. Här finns också digitala utbildningspaket som för tillfället ersätter våra befintliga fysiska utbildningar. Utbildningspaketen består av förinspelade webbinarier och ibland också digitala träffar.

Logga in smidigt med Bank-ID

Läs mer om våra utbildningar och vad som gäller kring ledighet för utbildning på den här sidan. Du kan också hoppa direkt till utbildningsportalen via länken nedan. Tänk på att innehållet du ser när du är inloggad beror på vilka förtroendeuppdrag du har registrerade i vårt medlemsregister. Osäker på vilka uppdrag du har registrerade? Det kollar du genom att logga in här på st.org.

Om du använder mobiltelefon

Om du använder mobiltelefon kommer du att få frågan om du vill öppna appen. Välj avbryt och logga sedan in med Bank-ID. Du kan också ladda ned appen Go.learn, som finns för iPhone och Android.

Gå till utbildningsportalen