Anna Fairbrass

Ny kommunikationschef på Fackförbundet ST

Press
Fackförbundet ST har som ny kommunikationschef rekryterat Anna Fairbrass, som har mångårig erfarenhet från press, opinion och kommunikation. Hon har tidigare arbetat i liknande roller för Rädda Barnen och fackförbundet DIK.

- Vi är mycket glada att ha rekryterat Anna Fairbrass. Fackförbundet ST vill bli en ännu starkare röst i debatten för att på så sätt påverka och föra våra medlemmars talan. Anna kommer med sin breda erfarenhet kunna bidra till att vår utveckling når nästa nivå, säger Marie Säll, kanslichef för Fackförbundet ST.

Anna Fairbrass har lång erfarenhet av strategisk kommunikation, opinionsbildning, PR och varumärkesstrategi. Hon kommer närmast från en roll som kommunikations- och påverkanschef på Bris och har tidigare arbetat i medlemsorganisationer som Riksteatern, Rädda  Barnen och fackförbundet DIK. Nu ser hon fram emot sitt nya uppdrag på Fackförbundet ST.

- STs medlemmar spelar en central roll i vårt demokratiska samhälle och i den snabbföränderliga tid vi lever i är det viktigare än någonsin med ett starkt fackförbund som kan driva en positiv och hållbar utveckling. Jag ser mycket fram emot att, tillsammans med teamet, stärka STs röst och bidra till det arbetet, fortsätter Anna Fairbrass.

Anna Fairbrass har nu påbörjat sin anställning hos Fackförbundet ST.