Bli medlem i höst - få ett aktivitetsarmband

Just nu får du som blir medlem i Fackförbundet ST ett aktivitetsarmband som hjälper dig att vara lite hälsosammare - både på jobbet och fritiden.

Fackförbundet ST arbetar aktivt med arbetsmiljöfrågor på våra arbetsplatser. Och ju fler vi är, desto mer kan vi påverka. 

Därför har vi just nu ett riktigt bra erbjudande till dig som ännu inte är medlem: vi bjuder på de tre första månaderna och ett aktivitetsarmband. Med det kan du mäta hur mycket du rör dig och ställa in påminnelser om att ta en paus. 

Gå med i facket som tar din arbetsmiljö på allvar!

Bli medlem nu

 

Kvinna med kaffekopp ler

Det här får du som medlem

Som medlem är du inte bara med och stöttar vårt arbete för en bättre arbetsmiljö, du får även många förmåner. Till exempel:

  • Inkomstförsäkring
  • Rättshjälp
  • Karriärtjänster
  • Facklig rådgivning
Se alla förmåner

3 månader gratis medlemskap!

Som ny i ST är medlemskapet gratis i tre månader*!

Därefter betalar du 50 kronor per månad de kommande tre månaderna.

*Erbjudandet gäller yrkesverksamma medlemmar som ej varit medlem i ST de senaste 18 månaderna. 

bli medlem

Om STs arbetsmiljöarbete

Arbetsmiljö är en av våra viktigaste frågor och vi arbetar dagligen för att arbetsgivarna ska ta ansvar. På din arbetsplats ska det finnas ett skydds- eller arbetsmiljöombud som kan berätta hur arbetsmiljöarbetet går till. Om du inte vet vem det är eller har andra frågor, ring oss på 0771-555 444 eller mejla stdirekt@st.org

Läs om STs arbetsmiljöarbete

Villkor för erbjudandet om aktivitetsarmband

  • Erbjudandet gäller dig som blir medlem under perioden 3 oktober till 30 november 2018 eller så länge lagret räcker.
  • Giltigt endast för dig som blir yrkesverksam medlem (inkluderar chefs- och doktorandmedlemskap). Gäller ej studentmedlemskap.
  • Kan ej utnyttjas av dig som tidigare varit medlem under de senaste 18 månaderna.
  • Vi skickar ditt aktivitetsarmband inom två veckor efter att du ansökt om medlemskap. 

Så använder du aktivitetsarmbandet

Aktivitetsarmbandet är ett stöd för att minska stillasittandet och inspirera till mer fysisk aktivitet både på jobbet och fritiden.

Aktivitetsarmbandet kan följa hur mycket du rör dig under dagen och påminna om du behöver en paus från kontorsstolen. Varför inte ställa in regelbundna påminnelser för energigivande promenader tillsammans med kollegorna?

Armbandet är av modellen Denver BFH-12 och har många olika funktioner. För att få ut så mycket som möjligt rekommenderar vi att du läser manualen. Den hittar du längst ned på sidan. 

Ladda ned instruktioner