Aktivitetsvecka

Aktivitetsveckan på Gotland

Vecka 45 (7-11 november) är det dags för STs aktivitetsvecka – ett perfekt tillfälle att samla alla anställda på er arbetsplats och göra ST synligt.

Under aktivitetsveckan samlas hela ST för gemensamma aktiviteter på ett givet tema. Det är ett tillfälle för er att bjuda in till aktiviteter och få en gemensam skjuts av STs ombudsmän och andra förtroendevalda. Vi vet att när ST syns och hörs ökar medlemmarnas nöjdhet och värvningen av nya medlemmar. 

Årtes tema är lön, inflytande och hur vi skapar ett hållbart arbetsliv. Självklart kan vi anpassa upplägget efter vad som är aktuellt på just er arbetsplats.  

Vi pratar om vad ST gör utifrån målen för kongressperioden, vilka frågor som drivs lokalt på er arbetsplats och på vilket sätt man som medlem kan vara med och påverka. Vi satsar förstås också på att värva så många nya medlemmar vi bara kan! 

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss och hjälper er att planera eran aktivitet! Nu när vi går mot sommar och semestertider kan svarstiderna variera en del. Vi försöker höra av oss senast i augusti. 

Sofia Torrberg

Sofia Torrberg

Ombudsman
08-790 51 39

Anmäl din aktivitet här

 
1 Din aktivitet 2 Din arbetsplats 3 Klart!