Knyter gymnastikskor

Få medlemsrabatt på Actic gym 

Actic finns i hela landet och har något som passar alla – oavsett om du föredrar att träna på gymmet, simma eller träna i grupp.

Nu har du som medlem möjlighet att träna på Actics anläggningar till ett väldigt förmånligt pris. I medlemskapet ingår många olika sorters träning så som simning, styrketräning, motionsträning, gruppträning, spinning, aerobics med mera. 

Med erbjudandet hos Actic får du:

  • 20 % rabatt på årskort
  • 50 % rabatt på medlemsavgiften hos Actic
  • 2 timmar med en personlig tränare när du tecknar ett nytt medlemskap
  • 10 dagars provperiod för den som vill prova på.

Tänk på att utbudet kan variera mellan anläggningarna, på www.actic.se kan du se anläggningarnas respektive utbud. Personlig träning ingår inte utöver de två introduktionstimmarna. Medlemskorten är personliga och kan ej överlåtas.

Obs! Du måste besöka ett av Actics gym och ange koden på plats när du tecknar ditt medlemskap för att få rabatten. Använd kod TCO RAM19.

Till Actics webbsida 

Nyhet

Här är Sveriges bästa tågresor enligt STs medlemmar

I vårt förra medlemsbrev arrangerade vi en tävling där vi efterlyste era bästa tågsemestrar i Sverige. Tack för alla roliga tips! Här är de vinnande bidragen som du kanske kan använda som inspiration inför sommarsemestern.
Nyhet

Medlemsavgiften 2019 

Från 1 januari 2019 tillkommer en ny avgiftsklass för medlemsavgiften. Det innebär bland annat att medlemmar som har en inkomst på 26 000 kronor eller mer kommer få höjd avgift med 8 kronor enligt beslut taget av STs kongress.