Knyter gymnastikskor

Träna på Actic med förmånliga priser

Medlemmar i Fackförbundet ST får 7 dagars provträning och 20 % rabatt på träningskort hos Actic. Dessutom får de 50 % rabatt på Actics medlemsavgift.

Träna med appen Actic Anywhere

Med Actic Anywhere kan STs medlemmar träna på ett inspirerande och kul sätt - var de vill och när de vill! Här finns grupp- träning, personlig träning online, inspirerande träningspass och mycket mer. 

De kan även se statistik över sin träning, följa vänner och skapa grupper, utmaningar med mera.

ST-medlemmar som är medlemmar på ett Actic gym har fri tillgång till Actic Anywhere redan idag.

ST-medllemar som inte är medlemmar på ett Actic gym kan teckna ett bindningsfritt medlemskap i Actic Anywhere för 59 kr/månad.

Redan medlem? Ta del av din förmån på Mina sidor

För att ta del av din Actic-förmån behöver du logga in på Mina sidor. 

Till förmånen

Medlemmar i ST får alltid:

  • 20 % rabatt på ordinarie årskort
  • 50 % rabatt på medlemsavgiften (ord. pris 549 kr) hos Actic
  • 2 timmar med personlig tränare vid nytecknande av medlemskap
  • 7 dagars provperiod för den som vill prova på 

I medlemskapet ingår all träning så som styrketräning, konditionsträning, gruppträning, spinning, aerobics med mera, samt bad & motionssimning.Tänk på att utbudet kan variera mellan anläggningarna, på www.actic.se kan du se anläggningarnas respektive utbud. Personlig träning ingår inte utöver de två introduktionstimmarna. Medlemskapet är personligt och kan ej överlåtas.

Träna online med Actic!

Hitta inspiration till att träna utanför gymmets lokaler. På Actics hemsida får du som blir medlem i ST tillgång till motionspass och videoklipp med bra kroppsövningar som du kan utföra precis var du vill. Läs mer om Actics onlineträning här

Actic har över 120 anläggningar runt om i landet, med tillgång till gym och i de flesta fall även gruppträning, bad och personlig träning.

Nyhet

Här är Sveriges bästa tågresor enligt STs medlemmar

I vårt förra medlemsbrev arrangerade vi en tävling där vi efterlyste era bästa tågsemestrar i Sverige. Tack för alla roliga tips! Här är de vinnande bidragen som du kanske kan använda som inspiration inför sommarsemestern.