Knyter gymnastikskor

Träna på Actic med förmånliga priser

Som medlem i ST får du 10 dagars provträning och 20 % rabatt på träningskort hos Actic. Dessutom får du 50 % rabatt på Actics medlemsavgift.

Actic har över 120 anläggningar runt om i landet, med tillgång till gym och i de flesta fall även gruppträning, bad och personlig träning.

Som medlem i ST får du alltid:

  • 20 % rabatt på ordinarie årskort
  • 50 % rabatt på medlemsavgiften (ord. pris 549 kr) hos Actic
  • 2 timmar med personlig tränare vid nytecknande av medlemskap
  • 10 dagars provperiod för den som vill prova på (tas del av genom att kontakta sofia.hast@actic.se)

I medlemskapet ingår all träning så som styrketräning, konditionsträning, gruppträning, spinning, aerobics med mera, samt bad & motionssimning.Tänk på att utbudet kan variera mellan anläggningarna, på www.actic.se kan du se anläggningarnas respektive utbud. Personlig träning ingår inte utöver de två introduktionstimmarna. Medlemskapet är personligt och kan ej överlåtas.

Obs! Du måste besöka ett av Actics gym och ange koden på plats (ej online) när du tecknar ditt medlemskap för att få rabatten. Använd kod TCO RAM20.

Läs mer om träningskort och utbud hos Actic

Nyhet

Här är Sveriges bästa tågresor enligt STs medlemmar

I vårt förra medlemsbrev arrangerade vi en tävling där vi efterlyste era bästa tågsemestrar i Sverige. Tack för alla roliga tips! Här är de vinnande bidragen som du kanske kan använda som inspiration inför sommarsemestern.
Nyhet

Medlemsavgiften 2019 

Från 1 januari 2019 tillkommer en ny avgiftsklass för medlemsavgiften. Det innebär bland annat att medlemmar som har en inkomst på 26 000 kronor eller mer kommer få höjd avgift med 8 kronor enligt beslut taget av STs kongress.