Knyter gymnastikskor

Träna på Actic med förmånliga priser

Som medlem i ST får du 10 dagars provträning och 20 % rabatt på träningskort hos Actic. Dessutom får du 50 % rabatt på Actics medlemsavgift.

Träna online med Actic!

Hitta inspiration till att träna utanför gymmets lokaler. På Actics hemsida får du tillgång till motionspass och videoklipp med bra kroppsövningar som du kan utföra precis var du vill. Läs mer om Actics onlineträning här

Actic har över 120 anläggningar runt om i landet, med tillgång till gym och i de flesta fall även gruppträning, bad och personlig träning.

Som medlem i ST får du alltid:

  • 20 % rabatt på ordinarie årskort
  • 50 % rabatt på medlemsavgiften (ord. pris 549 kr) hos Actic
  • 2 timmar med personlig tränare vid nytecknande av medlemskap
  • 10 dagars provperiod för den som vill prova på (tas del genom att kontakta närmaste Acticanläggning och använda koden TCORAM2020)

I medlemskapet ingår all träning så som styrketräning, konditionsträning, gruppträning, spinning, aerobics med mera, samt bad & motionssimning.Tänk på att utbudet kan variera mellan anläggningarna, på www.actic.se kan du se anläggningarnas respektive utbud. Personlig träning ingår inte utöver de två introduktionstimmarna. Medlemskapet är personligt och kan ej överlåtas.

Obs! Du måste besöka ett av Actics gym och ange koden på plats (ej online) när du tecknar ditt medlemskap för att få rabatten. Använd kod TCO RAM20.

Läs mer om träningskort och utbud hos Actic

Nyhet

Här är Sveriges bästa tågresor enligt STs medlemmar

I vårt förra medlemsbrev arrangerade vi en tävling där vi efterlyste era bästa tågsemestrar i Sverige. Tack för alla roliga tips! Här är de vinnande bidragen som du kanske kan använda som inspiration inför sommarsemestern.